En İyi Yabancı Diziler İmbd Puanına Göre Sıralanışı

  Hiç yorum yok
İzlemek istediğiniz dizileri sizler için detaylı olarak inceledik. En iyi yabancı diziler için yazımın tamamını okumanız gerekmektedir. Bu yabancı dizilerde herhangi bir reklam amacı taşınmamaktadır. Dizi tamamıyla kullanıcıların sevdiği tarzlara uygun olarak hazırlanmıştır. Yabancı dizi tavsiyeleri için tıklayın.

1. Dexter - İmbd 8.7


Bir polisiye hayranıysanız. Katili her zaman uşak olarak görüyorsanız. Zekice cinayetlerin işlendiği bu diziyi izleyebilirsiniz. En iyi yabancı diziler için genellikle sıra verilmeyen bu dizi aslında zekice işlenmiş bir senaryoya sahip Arka Sokaklar kapsamından uzaklaşmış başarılı bir dizidir.

yabancı dizi tavsiyeleri


2. Lost - İmbd 8.4


Senaryosu hakkında pek bir şey söylemek mümkün değil. Döneminin en başarılı dizileri arasında bulunan Lost 8.4 puanlık bir en iyi yabancı diziler imbd puanına sahip dizilerden birisidir. Lost, konusu gereği başarılı bir serüven sürdürse de bu zor senaryoyu bitirirken çok garip bir saçmalık gerçekleşti. Aslında doğrusu şu saçmaladım. Ama gerçekten finali çoğu kişiyi hayal kırıklığına uğrattığı için pek övmek içimden gelmedi.

yabancı diziler


3. Game Of Thrones - İmbd 9.5


Avrupa, ABD, Türkiye, Asya ve bütün bölgelerde reytinglerin içinden geçen Game Of Thrones 9.5 imbd puanına sahip en iyi yabancı diziler imbd puanı ile büyük bir şov yapıyor. Dünya tarihine karşı olarak bir kitap uyarlaması olan bu dizi de büyük entrikalara daha doğrusu tam bir taht oyununa şahit olacaksınız.

yabancı diziler imbd


4. Community - İmbd 8.5


Farklı medeniyetlerin ve farklı dinlerin komik bir uyarlaması olan Community bir üniversite yaşamını olgunca işleyen bir dizidir. Net belirtiyorum ki asla bir ergen dizisi değildir. Community diğer üniversite dizilerine göre daha sert bir işlenişe sahip yabancı dizi tavsiyeleri arasında izlemekten en keyif aldığım diziler arasında yerini alıyor.

dizi önerileri


5. Misfits - İmbd 8.2


Bir şimşeğin çarpmasıyla hayatında çok şey değişen (kısmi) tutukluların yeni hayatlarına alışma süreçlerini anlatıyor. Aslında tam tutuklu demekte doğru değil. Zaman içerisinde güçlerine alışmaya çalışan bu kişilerin başına neler geliyor? Yabancı dizi tavsiyeleri genelince bu diziyi sürekli gördüğüm için inceledim. Ancak pek tatmin olmadığım için çok anlatamıyorum.

en başarılı yabancı diziler


6. Super Natural - İmbd 8.5


Bu tarz dizileri hiç sevmeme rağmen saatlerce ekrana kitleyip insanı cidden ürküttüğünü düşündüğüm o dizi... En iyi yabancı diziler içerisinde bu dizinin kalitesi açısından herhangi bir şüpheye düşmeden rahatça izleyebileceğinizi belirtmek isterim. Yabancı dizi önerileri arasında bütün listelerde yer alan bu dizi daha yüksek bir imbd puanına sahip olması beklenirken 8.5 puanlık bir başarı yakaladı. Ancak daha iyi yerlerde olması gerektiğini düşündüğüm bir yapımdır.

yabancı dizi tavsiyesi var mı


7. The Orijinals - İmbd 8.3


Dünya tarihinin belki de görüp görebileceği en dramatik finali yapmış olan bu diziyi izlemeyen varsa kesinlikle tavsiyemdir bir göz atmalısınız. The Orijinals, bütün vampir dizilerinin babasıdır. En iyi yabancı diziler içerisinde gerçekten yer verilmemesini bir türlü anlayamadığım bu dizi gayet kalitesiyle adın final yapmasına rağmen hala çok söz ettiriyor. Yabancı dizi tavsiyeleri arasında bu dizinin yeri asla es geçilmemelidir. Örnek verdiğim bütün diziler kendi izlediğim ve internetten aldıkları tepkiler üzerine sizlere ilettiğim dizilerdir.

vampir yabancı dizileri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder