Cursed Dizi İncelemesi - Cursed Dizisinin Konusu

  Hiç yorum yok
Cursed dizi incelemesi yapmaya başlamadan önce bu yılın beklenen en harika dizisi hakkında kendi ufak düşüncelerimi söylemek istiyorum. Dizi gerçekten akıcı bir senaryoya sahip ancak yeşil perde de oynanmış sahneler sanki oyunculukları köreltmiş. Dolayısıyla buram buram sahtelik aktığını hissettim. Cursed izleyici yorumları da söylediklerimi destekler nitelikte. Bazı arkadaşların yorumları çok dikkatimi çekti. Ancak diziyi sevmedim dersem de kırk yerimden çarpılırım diye korkuyorum. Dolayısıyla direk konuya atlayalım ve sahneyi Cursed'e bırakalım. Hepinizi Cursed 1. sezon incelemesi hakkında ufak bir notla bilgilendirmekte isterim.

Not: Cursed dizi incelemesi yaparken birinci sezonun ne kadar keyifli geçtiğini söylemek isterim. İzlerken gerçekten hayran oldum. Grafikler ve aşamalar harika işlenmiş. Yalnızca oyunculuğu özellikle bir sahne var ki; eminim sizde hissedeceksiniz. Acayip kötü oynamışlar. Ancak bunu bir kez hissettim. Genel itibariyle koşarak izleyin diyebilirim. İzlemek için bu platform haricini tavsiye etmiyorum. Emeğe gerçekten az saygı lütfen.

Cursed Dizisinin Konusu Nedir ?


Nimue'nin (Katherine Langford) efsanevi oyunculuğunun aktığı muhteşem dizi aslında temel itibariyle bir süper güç uyarlamasına dönüşmüş. Ancak izlerken o kadar eğlendim ki uzun zamandır böyle bir şey görmemiştim. Nimue, geleceğin kendisine atfedilen gerçek bir göl kraliçesine dönüşür. Üstün güçlerinin farkına varan Nimue annesini kaybettikten sonra kendisini çok önemli bir arayışın içerisinde bulur. Antik bir kılıcın gerçek sahibi olan Merlin'i bulması için görevlendirilen Nimue'yi büyük bir maceranın kollarına atarlar. Bakalım karakterimiz bu macerada nerelerde sürüklenecek.

cursed dizisinin konusu

Cursed 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak ?


Birçok izleyici top 10 listelerinde yerini alan Cursed dizisine ayıla bayıla izlediler. Benim gibi dizi canavarları 1 günde tüketince bu işi; şimdi kara kara Cursed 2. sezon ne zaman başlayacak diye sormaya başladılar. Cursed dizi incelemesi yaparken bu soruya cevap vermeyi çok isterdim. Ancak net bir bilginin henüz yayınlanmadığını sizlere söylemek isterim. 

Cursed Netflix Camiasının Baş Yapıtı Olabilir


Uzun zamandır beklediğim dizi Filmeskop ailesinin göz bebeği oldu. Gerçekten harcanan paralar boşuna gitmemiş. Nitekim Netflix'in kapanacağı söylentilerinin yayılmasının ardından bunu hepimiz bekliyorduk. Netflix bomba gibi bir diziyi yayınlayınca insanların hayranlığı tekrar arttı. Açıkçası olumlu ve olumsuz birçok eleştirel yazı okudum. Ancak Cursed dizi incelemesi yaparken arkadaşlar daha çok Lord Of The Rings gibi bir şeyler beklemişler. 

Abartmanın anlamı yok adamlar sadece "dizi" çekiyor. Gelip de 2 saatlik bir çalışmayla bölümler süren bir diziyi kıyaslamak yersiz. Dolayısıyla izlemek isteyenlere mutlaka tavsiye ediyorum. İkinci bölümden sonra çok sarıyor. İlk bölüm biraz anlamakla geçecek. Umarım izlerken keyif alırsınız. Başka dizi önerilerimiz için bu listeye de göz atabilirsiniz. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder