Gelmiş Geçmiş En Ünlü Gangster Filmleri Listesi

  Hiç yorum yok
Suç, macera, aksiyon ve polisiye film türlerine ilgi duyanların mutlaka izlenmesi gereken en ünlü gangster filmleri için bu yazımızı hazırlamış bulunmaktadır. Konuları baştan sona izleme fırsatını bulduğunuzda önemli hikayelere şahit olabileceksiniz. Son dönemlerin en çok sevilen filmleri arasından en iyi önerileri aktarıyoruz. Diğer yandan ise üzerinden kaç yıl geçerse geçsin halen izlenen ve tutkunu olacağınız en ünlü gangster filmleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Tartışmasız izlenecek filmler listesinde yer alması gereken yapımları beğenilerinize sunuyoruz. Böylece listemizde yer verdiğimiz filmler arasından halen izlemediğiniz yapımlar var ise en kısa sürede izlemenizi öneriyoruz. Birbiriyle benzerlik gösteren ve ortak yönleri bir hayli fazla olan suç, şiddet ve sırları barındıran filmlerde farklı oyuncu kadrolarını görebileceksiniz.

mutlaka izlemeniz gereken filmler mafya...


İzlemeniz Gereken Gangster Filmleri

Bu yazımızda izlemeniz gereken en ünlü gangster filmleri ve oyuncuları ile ilgili bilgi sahibi olabileceksiniz. Her bir filmin detayına indiğinizde sizleri de kendisine çekecek bir gizeminin olduğunu fark edebileceksiniz. Büyük bir zevkle izleyeceğiniz muhteşem filmler arasından en özenli seçimleri yapabilirsiniz. İzlerken sıkılmayacağınız ve vaktinizin nasıl geçtiğini anlamayacağınız en ünlü gangster filmleri ile ilgili önerilerimize göz atabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız listemizde yer alan filmler ile ilgili kapsamlı araştırmaları yaptıktan sonra kararınızı verebilirsiniz. Soygunculuk konularında, suç teşkil eden konularda veya çözülmesi gereken gizemleri konu alan filmlerde polisler ve suç örgütleri arasındaki çekişmeli anlara şahit olabileceksiniz.

Mutlaka İzleyeceğiniz Gangster Filmleri


Dünyanın en iyi ve en ünlü gangster filmleri arasından sizler için seçtiğimiz önemli yapımları inceleyerek izlemediğiniz ve mutlaka izlemeniz gereken filmler hakkında bilgi alabilirsiniz. Büyük ödülleri toplayan ve vizyona girdiğinden bu yana izlenme rekorları kıran harika filmleri keşfetmenizi sağlıyoruz. Her yaştan insanın suç örgütleri ile hikayelerini konu alarak sizleri ekranlarınızın başına kilitleyecek olan muhteşem filmleri incelemeden geçmeyin. En etkileyici yapımlarda hangi ünlü isimlerin başarısının yer aldığını bu sayede görebilirsiniz.

  • Miller's Crossing: 1930 çetelerinin en ünlülerinden Leo ve sağ kolu Tom'un hikayesini anlatan yapımdır.
  • American Gangster: Yaşanmış mafya öykülerinden birisidir. Richie Roberts adında adanmış bir polis memurunun hikayesini konu edinir. Ancak uyuşturucu temelli bir filmdir.
  • A Bronx Tale: Robert De Niro'yu ilk kez yönetmen koltuğunda göreceğiniz bir filmdir. Lorenzo Anello, Bronx'ta ailesiyle alt seviye bir yaşam sürerken oğlunun bir cinayete şahit olması ve polise gitmemesi hayatlarını büyük oranda değiştirecektir.
  • The Untouchables: Eliot Ness, isminde bir federal ajan şehrin en büyük mafyasını Al Capone'yi yakalamak ister. Ancak Capone neredeyse herkesi satın almış durumdadır.
  • Once Upon a Time in America: Noodles ve çetesi küçük yaştan beri bu tarz bir yaşam tarzını benimsemişlerdir. Bir süre sonra yükselişe de geçmişlerdir. Ancak bu yükseliş pek uzun sürmez ve ekip kısa süre sonra dağılır. Geçmişi düşünen Noodles'ı izlemeye hazır olun.
  • Pulp Fiction: Yani bu filmi izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama konuyu bile anlatmayacağım. İzlemeyenler kesin izlesin.
  • Gangsterler Diyarı: Kraliçenin kurduğu lotarya düzeni sayesinde siyahiler toplumda pastanın büyük payını aldığı için birilerinin dikkatini çekmeye başlarlar. İşin rengi ise kısa süre içinde değişmeye başlayacaktır.
  • Paid İn Full: Harlemli bir genç müzisyenin üniversiteye birisi tarafından davet edilmesiyle üniversitede gerçeklerin çok başka olduğunu anlamasını konu ediniyor.
  • Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana: Eddy, Bacon, Tom ve Soap uzun zamandır arkadaştırlar. Kolay yoldan para kazanmak için aralarında kumarda en iyisi olan Eddy'i bir özel oyuna gönderirler. Ancak Eddy oyunu kaybeder. Ardından mafya yakalarına yapışmaya başlayınca işin rengi değişir ve olaylar büyümeye başlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder