2018 Yılının En İyi Filmleri ve 2019 Yılının Sevilenleri

  Hiç yorum yok

En iyi film arayışı günümüzde yüzlerce sinema film önerileri sunan siteler yüzünden seçici ve zor bir iş haline geldi. Zamanınız değerlidir, bu nedenle bu listede zamanınıza değecek, izlediğinize pişman olmayacağınız ve zihinlerinizde iz bırakacak en güzel ve en anlamlı film önerileri ile karşınızdayız. Bu amaçla Sizlere 2018 yılının en iyi filmleri listesini hazırladık. İşte 2018 yılının en iyi filmleri

Görevimiz Tehlike 6  Sinema Filmi- Mission İmposible 


Yılın en güzel aksiyon filmi olmaya hak kazanan ve yönetmenliğini Christopher McQuarrie’nin üstlendiği, başrolünde Tom Crusie’nin oynadığı her saniyesi aksiyonla dolu bir film. Harcadığınız zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız filmlerden biri. Tam 178 milyon dolar harcanarak 791 milyon dolar gişe hasılatına ulaşan müthiş filmde, Ethan Hunt dünyayı bir felaketten kurtarmak için zamanla yarışacak ve tehlikeden tehlikeye atlayacak.

mutlaka izlenmesi gereken filmler


En Güzel Aksiyon Filmi - Mission İmpossible 6






Filmi izlerken hop oturup hop kalkacaksınız. Kural tanımayan Hunt hem azılı düşmanlarla hem de CIA ile sıkıntılı bir süreç yaşayacak. Bu film mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında ilk sırada yer alıyor.

Yok Oluş

2018 yılının en iyi filmleri arasında yer alan Yok Oluş filmi, film önerileri listesinde yer almayı hak eden bilim kurgu ve macera filmleri kategorisinde yer alıyor. Yönetmenliğini Alex Garland’ın üstlendiği film, gizemli bir bölgeye gönderilen farklı alanlarda uzmanlaşmış bir bilim ekibinin başına gelecek gizemli olayları konu alıyor. Sürükleyici filmler izlemekten hoşlananlar için önerilebilir. ABD yapımı filmde  Jennifer Jason Leigh, Natalie Portman başrolleri üstleniyorlar.

film önerileri


Yok Oluş - 2018 yılının en iyi filmleri


Ahlat Ağacı


İzlenmesi gereken filmler listemizin üçüncü filmi ahlat ağacı filmidir. 3 saat boyunda sizleri koltuklarınıza yapıştıracak olan bu yerli filmi Nuri Bilge Ceylan yönetti. Başrolleri Doğu Demirkol, Murat Cemcir ve Bennu yıldırımlar paylaşıyor.

2019 yılının en iyi filmleri


İzlenmesi Gereken Filmler - Ahlat Ağacı




Yazar olmak isteyen fakat kitap basmak için gerekli parayı bulamayan bir gencin dramını konu alan film, 2018 en iyi filmler listesinde değil 2019 filmleri listesinde de yer almayı hak ediyor. Filmi izlemeden önce göz yaşlarınızı silmek için mendillerinizi hazırlayın.



Müslüm filmi



Arabesk müziğinin kralı baba lakaplı Müslüm Gürses’in biyografisini anlatan son derece başarılı bir dram filmidir. Mutlaka izlenmesi gereken filmler 2018 listesinde yer almayı hak eden son derece dokunaklı ve dramatik-trajik bir hayatın konu edildiği bir film izleyeceksiniz.

Müslüm Filmi İncelemesi


Müslüm - Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler 2018




Filmin seyri boyunca zihninizde yer edecek Yunus Emre’den bazı öğretiler de dikkat çekici. Daha önce duyduğunuz cümleleri, bu filmden sonra bir daha düşüneceksiniz. Müslüm annesine çok bağlı bir çocuktur. Türkü söylemeyi seven Müslüm bu sevgisi yüzünden babasından sürekli dayak yemektedir. 




Babasından gizli bir türkü yarışmasına katılır ve birinci olur. Annesi ile babası boşanmanın eşiğinde iken babasının annesini bıçaklamasına ve öldürmesine şahit olacak ve kardeşi ile oradan kaçacaktır.















Upgrade



Bilim kurgu ve gerilim filmleri arasında 2018 yılının en iyi filmleri listesinde yer alan Upgrade filmi Stem orijinal ismi ile vizyona giren bir bilim kurgu ve gerilim filmidir. Bir tarafta teknolojik gelişmelerden uzak yaşayan bir koca, diğer tarafta teknolojinin nimetlerinden yararlanarak karısını öldüren katilller… Koca intikam almak için mecburi olarak teknolojinin gücünü kullanacak. Yılın en iyi filmler listesinde yer alan ve orijinal adı Stem olan bu filmi film tavsiyeleri kategorisine alıyoruz.

gerilim film tavsiyeleri


Upgrade - Bilim Kurgu Ve Gerilim Filmleri


                                    

Durante La Tormenta


2018 yılının en iyi sinema filmleri arasında yerini alan Durante La Tormenta filmi, gizem dolu bir film. Gizemli filmler sevenler için mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yer alan bu filmde, fiziksel kanunlara uymayan geçmiş gelecek arasında gidip gelme, gizemli metafizik olaylar ve daha birçok sürprize yer veriliyor.






Bir polis memuru, komşusunun evinden gelen gürültüleri duyunca yardıma koşuyor ve olaylar zinciri orada başlıyor. Bilim kurgu filmleri ve gerilim filmleri sevenler için biçilmiş kaftan diyebiliriz.





Yolcu





Aksiyon ve macera filmleri sevenler için harika bir film daha… Orijinal ismi The Commuter olan bu film, mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında. Çünkü başrollerde gözleriniz alamayacağınız en yetenekli oyuncular ve harika bir senaryo var. 105 dakikalık filmde Liam Neeson ve Vera Farmiga baş rollerde…









Ayrıca gönüllere Breaking Bad filmi ile taht kuran bir oyuncu daha var. Film bir banliyö treninde geçiyor ve gizemli bir kadın, kahramanımıza 75 bin dolar teklif ederek trendeki aranan adamı bulması için yardım isteyecektir.


Film incelemeleri


Yolcu - Aksiyon ve Macera Filmleri














Robin Hood Origins

Aksiyon filmleri ve gerilim filmleri izlemekten hoşlananlar için alışılageldik Robin Hoodklasiklerinden farklı bir versiyonla yeni bir Robin Hood izleyeceksiniz. Teknolojinin film sektörüne kazandırdığı kolaylıklar bu filmde apaçık kendini gösteriyor. 2019 vizyon filmleri arasında yer alan bu film aslında 2018 yapımı… Konu zenginden almak ve fakire dağıtmak… Robin Hood bu nedenle halk arasında sevilen fakat zenginlerin korkulu rüyası bir gençtir.  Zorla savaşa gönderilir. Savaştan döndüğünde evini ve eşini kaybetmiştir. Eski Robin Hood klasikleri ile kıyaslandığında farklı bir tadı olduğunu söyleyebiliriz.







Aksiyon Dolu Sahneleriyle Ünlü Filmler


Robin Hood Origins - 2019 Vizyon Filmleri


Özgürlüğün Elli Tonu

Özgürlüğün Elli Tonu (film) - Vikipedi
Özgürlüğün Elli Tonu - Cinsel Filmler



Özgürlüğün Elli tonu cinselliğin abartıldığı filmler arasında yer alıyor. Bir önceki seride, zengin kahramanımız akla hayale gelmeyecek cinsel fantezilerini doyurduğu kıza evlenme teklif etmişti. Bu psikopat cinsellikte yok artık dedirtecek kadar ileri giden seyircilerin cinselliğe bakışını değiştirecek cinsel objeleri ile partnerini adeta bir köle gibi kullanmıştı. Partnerinin kaçmasını engellemek için de ona sözleşme imzalatmayı ihmal etmemişti. İşte bunun bir devam filmi olan özgürlüğün Elli tonu cinselliğin abartıldığı filmler listesinin başını çekiyor.


Adalet 2

2018 yılının en iyi filmleri listemizde yer almaya hak kazanan, hakkının verilmesi gereken bir film daha… Adalet filmini izleyenler, Denzel Washington’un ilerleyen yaşına rağmen gösterdiği müthiş performansa hayran kalmıştır. İşte o aksiyon ve macera kaldığı yerden devam ediyor. İzlemeden ölmemeyi gerektiren harika bir macera filmi… Bu film 2019 filmleri listesi ve tüm yılların en iyi film listelerinde yer almayı hak eden bir film.


En güzel yabancı filmler


Adalet 2 - 2019 Filmler Listesi



Öldürme Arzusu

Öldürme arzusu filmi izle araması yapanlar, Bruce Willis hayranları, bu filmi çok sevecekler. Suç filmi aksiyon filmi ve dram filmi sevenleri buluşturan bir klasik…Son derece mutlu bir aile babası olan kahramanımızı, günün birinde başına gelenler tamamen başka bir adama dönüştürecektir. Evine saldırıp eşini öldüren katillerin peşine düşecek ve adaleti kendi eliyle yerine getirmek isteyecektir. Aksiyon severler için mutlaka izlenmesi gereken bir film diyebiliriz. 2018 yılının en iyi filmleri arasında yer almayı hak ediyor.

yabancı film önerin


2018 Yılının En İyi Filmleri - Death Wish


Kabir Azabı

Korku filmi izle kelimelerini aratanlar 2018 yılının en iyi korku filmi listesinde kabir azabı filmini bulacaklardır. Genelde yerli korku filmleri inli cinli ve bol makyajlı olurlar. Fakat senaryolarının çok güçlü olduğu pek söylenemez. Hem görsel efektleri hem senaryosu hem de konu bütünlüğü açısından iz bırakan filmler kategorisinde değerlendirilebilir. Sonuçta kabir azabı filmi hepimizin kabuslarını besleyen bir konuyu ele alıyor. O açıdan filmi en iyi korku filmleri kategorisinde değerlendiriyoruz.

iz bırakan korku filmleri


Kabir Azabı - İz Bırakan Filmler











Hiç yorum yok :

Yorum Gönder