Gelmiş Geçmiş En İyi 6 Yabancı Komedi Dizi Önerisi

  Hiç yorum yok

Gelmiş Geçmiş En İyi 6 Yabancı Komedi Dizi


Çoğunlukla yarım saatlik süreleriyle, yabancı diziler, koşuşturmacalı hayatımıza ilaç gibi geliyor. Yabancı diziler, genellikle her bölümde farklı konular işleyen kısa, takibi kolay, dizilerdir. Yabancı dizi önerisi için derlediğimiz listeye bir göz atalım; 

How I Met Your Mother

Yabancı dizi önerilerimizin başında, 7den 70e herkese hitap eden, beş arkadaş arasında geçen komik ve eğlenceli olayları anlatan bir dizidir. Yaşça çoğu kesme hitap ettiğinden çoğu yabancı dizi tavsiyeleri sunan sitelerde bu diziye rastlamanız kaçınılmazdır. Ayrıca birçok sitede kaliteli komedi dizileri diye bilinen bir liste de bu diziyi görmeme ihtimaliniz yok gibi bir şey. Bu yüzden ilk sırayı bu siteye vermek istedik. Ayrıca en iyi komedi dizileri imbd üzerinden yaptığımız araştırmalarda en yüksek puana sahip dizi How İ Met Your Mother olarak görülüyor. Not: Harika bir Amerikan sitcom klasiğidir. İzlemeden geçmeyin.

yabancı dizi tavsiyesi


Wilfred

Yüzüklerin Efendisi serisindeki Elijah Wood’un başrolünde oynadığı bu diziye mutlaka bir şans vermelisiniz. Çevresindeki herkese sıradan bir köpek gibi görünen Wilfred ile onu köpek kostümü giymiş olan bir adam olarak gören Ryan’ın arasındaki diyalogları ve olayları anlatıyor. Yabancı dizi önerisi listesinde olmayı hak etmesi, milyarlar tarafından izlenip, beğeni elde etmesi ile oluşmuştur. Çoğu sitenin en iyi yabancı diziler listesinde yer aldığı bilinen bu dizi efsanevi rezillikleri gülünç hale getiriyor. 

yabancı film önerileri


The Last Man on Eart

Şimdi sizlere uygun bir yabancı dizi önerisi için oldukça ideal bir seri daha sunmak istiyoruz. Dünyadaki son insanın yaşantısını ve o insanın başından geçen maceraları, tek kamerayla çekilmiş bir komedi dizisidir. Ütopik olarak yaşanacak bir hayat için, sizlere verilebilecek en iyi ve en keyifli yabancı dizi önerisidir. Bu arada en iyi komedi dizileri imbd puanları üzerinden yaptığımız analizler sonucunda The Last Man On Eart inanılmaz bir ilgi görmüş.

film


The Big Bang Theory

Hayat gayeleri ve en büyük zevkleri, kuantum fiziği üzerine kafa yormak olan zeki iki arkadaşın, güzel bir kızla karşılaşınca düştükleri durum ve yaptıkları olaylar ele alınmaktadır. Yabancı dizi önerileri listesinde, umudunu yitirmeyenlerin ve mücadelecilerin en çok sevdiği dizi olarak baş sıralarda yer almaktadır.


en çok sevilen yabancı diziler


Friends 

New York City’de yaşayan 20li yaşlardaki 3 çiftin başından geçen olayları konu edinen, oldukça eğlenceli, izlerken zamanın nasıl aktığını anlayamayacağınız bir dizidir. Yanlış anlaşılmalara ve bu yanlış anlaşılmaların sonuçları komik olaylara mağruz kalanlar, bu yabancı dizi önerisi tam sizlere göre.


en ünlü komedi yabancı dizileri


Californication

Girişimi eksik olan, eşine ve kızına aşık, çapkın bir yazarın başından geçen oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir dizidir. Kadın erkek, yaşlı ve genç herkesin beğeni ile takip ettiği bu diziyi, yabancı dizi önerileri listesine eklemek bile oldukça heyecan verici. Özellikle aile komedi dizileri arasında yıkılmış bir ailenin dramına gülmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir dizidir. Bunu izlerken cinsel sahneler çoklukta olduğu için lütfen yaş sınırına dikkat ediniz.

iyi yabancı filmler
























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder