Popüler Yabancı Dizi Önerileri: 2019 Yılında En Başarılı Diziler

  Hiç yorum yok

Türkiye'de oldukça yaygınlaşan yabancı diziler günümüzde büyük bir popülariteye sahip olmasıyla birlikte artık internet televizyonculuğunun da başladığını söylemek yanlış olmayacaktır. Popüler yabancı dizi önerileri için yazımızda yer alan dizilerin her biri kendi birikimlerimizden ve araştırmalarımızın sonucunda sizler için bir araya getirilmiştir. En iyi yabancı diziler listemizin ilk sırasına göz atmadan önce blogumuza abone olarak bu gibi içeriklerden haberdar olabileceğinizi lütfen unutmayınız.

1. Game Of Thrones 


GOT, olarak bilinen popüler yabancı dizi adeta reytingleri alt üst etmeyi başarıyor. Game Of Thrones 8. sezon ne zaman gelecek diye bitmek bilmeyen sorular nedeniyle de bu dizinin her sezon geçtikçe kitlesinin büyüdüğünü fark ettik. 7. Sezon finalini izleyen 30 milyonluk kitle dizinin büyük kitlesinin 8.sezon için sabırsızlandığının zaten habercisi oldu. Yapılan duyurulara göre ise Game Of Thrones 8. sezonu 2019 yılının nisan ayında gösterime girecektir.

Game Of Thrones 8. sezon ne zaman gelecek

2. Black Mirrror 


Her bölümü bir film tadında olan büyük yapım! İnsanların buluşlarının verdiği garip ve karanlık mücadelenin eseri olan bu yapımı izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çoğu kişi tarafından ve blog tarafından en iyi yabancı diziler arasında yerini alan Black Mirror son dönemlerin en çok izlenen yabancı diziler arasındadır. GOT kadar büyük bir kitlesi var mıdır bilinmez. Ancak alan farklılıkları bulunan bu diziler arasında reyting rekabeti olmaması ihtimali vermiyoruz.

en iyi yabancı diziler

3. Two And A Half Men 


Tam bir sit com örneği olduğunu belirterek başlamak isterim. Dünya tarihinin belki de alanında en başarılı yabancı dizileri arasında sayılması gerekirken finalinde çok garip bir son hazırlanan çok komik bir dizidir. Belki de komedi dizileri arasında en çok izlenen yabancı diziler arasında gösterilmesinin en temel nedenlerinden birisi de budur.

en güzel yabancı diziler

4. The Big Bang Theory 


Diğer yazılarımızda yapmış olduğumuz popüler yabancı dizi önerileri gibi başlıklarımızın altında sürekli sosyal medya üzerinden TBBT'yi neden listeye almadığımız sorgulandı. Herhangi bir kasti bir durum olmamasına rağmen belirtmek isteriz ki The Big Bang Theory gerçekten zeka üstü yapımlardan biridir. Yani yapılan ince espriler nedeniyle ilgi alanında bulunmayan kişilerin uzak kalacağını düşünmekteyim. Ancak şahsım adına en güzel yabancı dizi olarak gördüğümü belirtmek isterim. İleri Kafalar sitesinin en başarılı gördüğü yapımlardan birisidir.

en çok izlenen yabancı diziler

5. Chuck 


Eski izleyicileri gerçekten bu diziyi hatırlayacaklardır. Bittiğinde çok fazla sitem edilen bu yapım tam bir ajan hayranlarına yönelik suikast niteliğindedir. Neden mi? Çünkü bu yapım ne yazık ki final yaptı. Ancak bütün bunlara rağmen en çok izlenen yabancı diziler listelerinin her zaman bir yerinde yer edinmeyi başarabilen bu yabancı dizi izlemeden geçmeyiniz. Chuck ve diğer tavsiyelerimizi izlemeniz için herhangi bir film veya dizi izleme sitesi önerimiz bulunmuyor. Seçim sadece sizlere ait olmalıdır. Herhangi bir reklam yapılmamaktadır.

en iyi yabancı diziler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder