Cinsellik Ağırlıklı Netflix Filmleri

  Hiç yorum yok

Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri izlemek için dünyanın birçok yerinde popüler olarak kullanılan Netflix platformu üzerinden hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmak mümkündür. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri  günümüzde en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı. Özellikle Fransız yapımı erotik filmler Avrupa'da en çok izlenen filmler arasında sayılıyor. Cinselliğin abartıldığı netflix filmleri arasında bulunan birçok film başka yapım şirketleri tarafından çekildi. Netflix'in kendi yapmış olduğu elbette yapımları bulunuyor. Erotizm içeren netflix filmleri günümüzde başka internet sitelerinde bulunmasına rağmen en yüksek izlenmeyi yine de netflix sağlıyor. Seksist yaklaşımlarıyla ünlü cinsellik ağırlıklı Netflix dizileri listeme de göz atmayı unutma. Sex içeren Netflix filmleri için listemizin tamamını incelemelisiniz. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri listemizin ilk filminden artık başlayabiliriz. Erotik diziler listeme de bakmayı unutmayın.

High Society


Gerçekten paranın insanları bozacağını düşünen biriyim. Nitekim bu filmde bunu kanıtlar nitelikte özellikler taşıyor. Siyasi hırslar nedeni ile kendisini yeni girmiş olduğu sosyete ortamında kabullendirmek için bir kadın en fazla ne yapabilir. Ünlü bir sanat galerisinde yardımcı küratör olmayı başardığı için sosyete ortamına adım atan ve eşinin hırsları nedeniyle kendisini çok zor günler bekleyen bir kişinin utancını yaşayacaksınız. Cinsellik ağırlıklı netflix filmleri arasında bulunma nedeni ise az çok zaten anlaşılmıştır. Yani sosyete için her şeyi yapabilmesinden bahsediyorum. Ayrıca erotik netflix dizileri için yazının üzerine tıklayarak diğer bir yazıma ulaşabilirsiniz. 

High Society İncelemesi



Rocco


İtalyan erkeklerinin oldukça çekici olduğu düşünülür. Erkeklerin normalden daha farklı olarak çekici olmalarından dolayı bu filmde daha fazla insan izlemesi amacıyla italyan erkeklerine yer verilmiştir. İtalyan bir o iş starını ele alan bu filmde birbirinden farklı cinsel sahneler ile karşılaşabilirsiniz. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri yalnızca bunlarla da sınırlı değildir. Başka bir sitede yer alan cinsel filmler listesi için tıklayın.


Rocco İncelemesi



Amar


Aşk sürecinde yavaş yavaş kirlenen duyguları gözler önüne seren bu harika film ile düşünceleriniz değişebilir. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri arasında adından sıkça söz ettiren Amar izleyicilerine mi büyük ilgisini çekti. Birbirine aşık iki çiftin zaman içerisinde duygularından hareket ederek aşklarına vurdukları darbeyi anlatıyor. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri arasında yer alan bu filmde sexist yaklaşımlar görmek mümkün.

Amar İncelemesi



Abzurdah


İnternetin ne kadar tehlikeli bir ortam olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Genç kızların farklı amaçlar niyetiyle kullandığı internet üzerinden kötü niyetli insanlarla tanışmalarını konu edinen bir filmi anlatacağım. Henüz 16 yaşındaki bir genç kızın kendinden yaşça çok büyük bir erkek ile yaşadığı bir cinsel ilişki sonrası psikolojisinin bozulmasını gözler önüne seriyor. Anoreksiya olarak bilinen bir yemek yeme bozukluğu hastalığını yaşanan ilişki sonrası taşımaya başlıyor. Daha çok psikolojik etkileri üzerinde durulduğu bu filmde çok fazla cinsel sahne var diye nitelendirmek yanlış olacaktır. Cinselliğin abartıldığı Netflix filmleri içerisinde en hoşuma giden yapımlardan birisiydi.

Abzurdah İncelemesi



6 Years


Üniversite veya lise biterken ciddi ilişki yaşayan arkadaşlarımızın birçoğunun ilişkisinin bittiğine şahit olduk. Uzun mesafe ilişkisi yaşamak istemeyen bu çiftleri hep ayrılırken gördük. 6 yıl filminde üniversiteyi bitirecek olan çiftimiz kariyer planları nedeniyle ilişkilerimde ciddi bir dönüm noktasına geliyorlar. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri arasında bulunan bu filmin izleyici tarafından çok beğenildiği belirtiliyor.

6 Years İncelemesi



Gandu


Rap şarkıcısı olan Gandu, biraz daha bizim kültürümüze ters özellikler taşıyor. Yaptığı müziğin yanı sıra karakteriyle de çok ön plana çıkamayan Gandu sevgilisinin annesinden para çalarak kaçmaya başlıyor. Nihilist bir yaklaşımla devam eden Gandu'yu bambaşka günler bekliyor. Cinsellik ağırlıklı netflix filmleri için şunu söylemek istiyorum. Film olarak hoşuma gittiğini söylemek mümkün ancak yaklaşımı gerçekten çok kötü olan bir filmdir. 

erotizm içeren Netflix filmleri




Aşk ve Küller


Evlilik gerçekten aşkı öldürüyor mu sorusunu gözler önüne seren bir filmi sizlere tanıtmak istiyorum. Cinsellik ağırlıklı netflix filmleri arasında yer alan aşk ve küller filmi bazı internet sitelerinde en çok beğenilen cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri arasında gösteriliyor. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri arasında gösterilen bu film konusu itibariyle gerçekten dikkatimi çekti. Dean ve Cindy'nin sorunlu evliliğini gözler önüne getiren bu yapımda mutsuz çiftin geçmişe olan yolculuklarına göreceğiz.

seksist netflix filmleri


Seksi Kızlar Aranıyor


Hayat kadınlarının yaşamlarını sürekli konu edinen birçok film izledik. Ancak malum video sektöründe çalışan kadınların zor yaşantılarının öne serildiği filmi göreceksiniz. Erotizm içeren Netflix filmleri arasında Seksi Kızlar Aranıyor film incelemesi yaparken özellikle psikolojik etkisi de çok dikkatimi çekti. Umarım izlerken beğenirsiniz.

Porno sektöründe yalnızlığın ve teslimiyetin acil çıkışını ve dokusunu arayan bir film olan Hot Girls Wanted sex içerikli Netflix filmleri arasında yer alıyor. Konusu kısaca şu şekilde özetlenebilir. Rashida Jones isimli ünlü oyuncunun yapımcılık yaptığı bir yapımdı. Özet olarak amatör sektörde yer alan kişilerin neden bu sektöre girdiklerini irdeleyen bir arama projesi gibi geliştirildi. Yapılan filmde yer alan açık sahneler ise Hot Girls Wanted'ı cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri arasına soktu. 


Seksi Kızlar Aranıyor film incelemesi


Tanıyor Olabileceğiniz Kişiler


Evliliklerde yaşanan aldatma olayının üzerinde yoğunlaşmış bir filmdir. Evliliği düzgün sürdüremeyen bir kadın eşinin arkadaşlarından biriyle birlikte olur. Adamın eş cinsel olmasından dolayı birtakım sorunlar karşısına çıkar. Cinselliğin abartıldığı Netflix filmleri içerisinde zayıf görülen bir yapım olmuş. Ancak izleyicilerin çok küçük bir kısmı bu yorumu yapmış. Beğenenlerin de sayısı hiç azımsanacak kadar az değil. Bu arada arkadaşlar erotizm içeren Netflix dizileri için bu yazıma göz atmayı unutmayın.

netflix erotik filmleri


Kurdun Derisi


Yalnızlıktan sıkılmış bir avcının aşk arayışını biraz daha farklı işliyor. Evlenmek isteyen bir hayvan avcısını gözler önüne seriyor. Artık yalnızlıktan bıkmasından dolayı kendisine bir eş aramaya başlayan adamın karşısına çıkan genç kadınla olan özel yaşantısı gözler önüne seriliyor. Seksizm Netflix filmleri listelerinin en çok izlenen yapımlarından birisi olmuş. Gayette güzel yorumları bulunuyor. Henüz izlemeye vakit bulamadım.

Cinsellik ağırlıklı filmler arasında yer alan bir filmdir.

Fifty 


Afrika yapımı yabancı filmlerden birisi olan Fift, dört farklı güzel kadının 50'li yaşlara geldiklerindeki ilişki hayatlarını birbirlerine anlatmalarıyla şekillenen bir hikayeye sahip. Gerçekten izlerken bana çok ilginç geldi. Garip bir kurgusu olduğunu söyleyebilirim. Seksizm Netflix filmleri arasında yer alan bu filmi platform üzerinden direk bulabilirsiniz. Cinselliğin abartıldığı Netflix filmleri dizileri kadar çok sayıda bulunmuyor. Oldukça kısıtlı bir sayıya sahiptir. 

erotik yabancı filmler


Özgürlüğün Elli Tonu


İki aşığın özgür kalmayı istedikleri bir yaşantıyı gözler önüne seriyor. İlk filme nazaran aşkın büyüklüğü üzerinde daha çok durulmuş bir yapımdır. Biraz daha heyecanlı bir film sizleri bekliyor. Elbette birbirinden açık sahneler hala devam ediyor. Erotizm içeren Netflix filmleri arasında yer verdiğim izlerken en çok beğendiğim yapım buydu. Beğeneceğinizi düşündüğüm bir seridir. İzlemeyenler izleyebilir.


cinselliğin abartıldığı filmler


Bruno Surfistinha 


Yaşamın bizi ittiği bazı noktalarda çıkış noktası olarak bazı kişiler farklı mesleklere yönelebiliyor. Popüler bir blog oluşturan genç bir kadın ailesinin onu evlat edinen ailesinden kaçar ve kendisini Sao Paula'ya atar. Ardından yaşamına bir fahişe olarak devam eden genç kadın bütün yaşadıklarını popüler bir blog üzerinden anlatmaya başlar. Cinsellik ağırlıklı Netflix filmleri arasında popüler bir yere sahip olan Bruno Surfistinha ünlü ve yüksek bir beğeni puanına sahip sex içerikli Netflix filmleri içerisinden birisidir. 


Cinsellik Ağırlıklı Netflix filmi


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder