Dünyanın Seksizm Film Kültüründeki Filmleri

  1 yorum

Erotik filmler ve seksist yapımlı filmler son zamanlarda Google Trends üzerinden büyük bir patlama yaşayan konumuz seksizm kokan Seksizm film kategorisi yani cinselliği absürt derecede kullanan yabancı filmler. Buna benzer bir konu başlığı zaten sitemde yer alıyor. Ancak yine de daha ayrıntılı bir film listesi oluşturmak istedim. Seksizm film kategorisinde olan bütün filmleri değil sadece birkaçını liste haline getirdim. Tamamını ele almak ne yazık ki mümkün değil. Seksist nedir seksizm film yapımlarını gerçekten izlemek gerekiyor mu bilemem. Ancak gerçekten bu filmlerin büyük bir kısmının izleyenler tarafından ağır eleştiriler aldığını biliyorum. Erotizm cinselliğin abartıldığı sevişme sahneleri seksizm örnekleri içeren bu tarz filmleri arıyorsanız tam olarak doğru listeye geldiniz. Bu listede bol bol sevişme sahneleri seksizm örnekleri ile karşılaşacaksınız. Umarım liste hoşunuza gider. Sevişme sahneleri seksizm örnekleri ile ilgili olarak filmlerin +18 yaş sınırına dayandığı kuralını tekrar hatırlatmakta fayda var. Herkese iyi seyirler. Cinselliğin abartıldığı yabancı filmler listemize ve Netflix üzerine oluşturulan başka bir listeye ulaşmak için tıklamayı unutmayın. Ayrıca erotizm içeren Netflix dizileri de sizin ilginizi çekebilir. Ayrıca çok önemli bir listemi daha paylaşmak isterim. Yalnızca Netflix'te yayınlanan cinsellik içeren Netflix filmleri listemi de incelemek isteyebilirsiniz.

İmmoral Tales - Seksizm Film 


Fransa'da geçen absürt hikayesiyle bu kadar da cesur olunmaz dedirten film. Kısa hikayelerden oluşan film ensest ilişki türlerinden tutun bir kızın odasında gizliden gizliye yaptığı bütün erotik durumları ele alıyor. Seksizm film kategorilerinde yerini alan yapım cidden ağzınızı açık bıraktıracak. Seksizm film önerileri için bu filmi tek geçerim. Bir kadının odasında yaşadığı bütün değişik durumlar başına geliyor. Yaşanan durumları az çok tahmin edebilirsiniz. Ancak hiç bu kadar hızlı bir yaşantısı olan bir genç kadın tanıdınız mı? İşte filmin esas konusunu da cidden seksist sahneler oluşturuyor. Zaten filmin esas amacının bu olduğunu düşünüyorum. Diğer filmlere göre fazla bir senaryo yok. Yine de oldukça ilginç bir film olduğunu söyleyebilirim.

Seksizim film önerileri

The Dreamers - Seksizm Film Önerilerinde Büyük Nokta

Ailelerinin tatile gitmesiyle birlikte evde yalnız kalan kardeşlerin aralarına Amerikan bir arkadaşlarını davet etmeleri üzerine kurulu olan bir filmdir. Cinselliğin abartıldığı filmler arasında sıkça adından söz ettiren film bir tutku mu yoksa bir günahı mı çağırıştırıyor buna siz karar verin. Biraz pislik bir film olduğunu söylemek yanlış olmayacak. Ensest bir ilişkinin de ele alındığı için insanlara biraz garip gelebiliyor. Bir kadının iki erkek ile olan ilginç bir aşk deneyimi konu edinen bu filmdeki olaylar cidden çok şaşırtıcıydı. Ancak izleyenler tarafından inanılmaz beğendikleri söylendiği için bu filmi nasıl boş geçeyim şimdi? The Dreamers incelemesi yaparken filmi izlemeye karar verdim ve bittikten sonra cidden beğendiğimi söyleyebilirim. Ancak filmin sanat amacıyla da yapıldığı unutulmamalı. Bu noktada filme yalnızca cinselliğin abartıldığı filmler içerisinden bir film gözüyle bakarsanız. Beklentilerin boşa çıkabilir. Cinselliğin abartıldığı diziler listemin bulunduğunu biliyor muydun?

Seksizim film önerilerinde dev nokta.

Baise-moi - Seksizm Film Tavsiyeleri

Filmeskop Seksizm Filmleri



Baise-moi filminde seksizm kokan seksizm film kategorisinde yer almayı belki de en çok hak ettiren noktası bir kadının inanılmaz tutkusu olabilir. Erkek kadının peşinden koşar mantığından uzak bir filmdir. İlk kez bir kadının erkeğe nasıl baskı yaptığını ve kadınların bu konuda nasıl hissettiklerini anlayabileceğiniz bir filmdir. Seksist nedir seksizm kokan seksizm filmi neden bu kadar çok yapılıyor diyorsanız. Bu filmlerin gişelerinden yola çıkmayacaksınız. Bu filmlerin internet kitlesi diğer gişe filmlerinin çok ama çok fazla önünde oluyorlar. Bu da Seksist filmleri neden yaptıklarını umarım basitçe açıklıyordur. Cinsellik ağırlıklı filmler arasında Baise-Moi diğer yapımlardan biraz daha sert. Çünkü filmin bir yandan aksiyon ve macera alanında da olması insanı cidden etkiliyor. Yani filme yalnızca bu gözle bakmak tamamen yanlıştır.

I Am Curios - Siyasi, psikolojik, dramatik Bu Film Hepsi Be!

Gerçekten film inanılmaz bir yapım! Seksizm kokan seksizm filmi tavsiyeleri arasında sayılsa da aslında film konusu itibariyle çok farklı noktalara parmak basıyor. Toplumun acılarını ve sırlarını ortaya döken bu filmde Lena baş kahramanı olarak karşınıza geliyor. Bir değişim öğrencisi olan Lena cinsel sahneleriyle adeta şaşkına çeviriyor. İzlemek istiyorsanız kolayca bulabilirsiniz. Lena, öğrencilik hayatında cesur ve kararlarını kendi başına veren bir genç kız olarak karşımıza çıkıyor. Yaşantısı ile ilgili kararları kendi düşüncesiyle veren bu genç kadını hem psikolojik açıdan hem de fiziksel açıdan dikkatlice incelemek lazım. Gerçek bir güçlü kadın figürünü canlandırıyor. Cinsellik ağırlıklı filmler neden bu kadar ilgi görüyor diye soranlar var. Bana kalırsa bu filmlerde yalnızca malum sahneler değil de psikolojik etkisi de ağır olduğu için bu filmler internet üzerinden çok fazla izleniyor.

erotik filmler

Nine Songs - Cinselliğin Abartıldığı Yabancı Filmler


Brixton akademide çalan şarkılara göre çekilen film gerçekten tam bir sanat eseri. Eleştirmenler tarafından da oldukça olumlu yorumlar alan film erotik filmler kategorisinin en üstünde yer almayı hak ediyor. 9 farklı şarkıda cinsel birleşimi konu alan filme sanat anlamıyla göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca film konusu bakımından diğer filmlerden daha fazla sanatsaldır. Yani bu filmi diğer filmler kafasıyla izlememelisiniz. Seksizm kokan seksizm film önerileri arasında bu film diğerlerine nazaran pek ilgimi çekmedi.

aşırı erotik filmler

Ayrıca bu gibi filmlerin yanı sıra cinselliğin ön planda olduğu yabancı diziler de bulunuyor. Bu listemiz için kolaylıkla tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Bu yazımızda cinselliği abartan filmler olarak bir liste oluşturduk. Bunlar gibi bildiğiniz cinselliğin abartıldığı filmler varsa yorum yaparak listemizi genişletebilirsiniz. Cinsellik ağırlıklı filmler kategorisinde yer alan bütün filmleri tek tek eklememiz mümkün değildir. Ancak listede yer alan bütün erotik filmler kullanıcı anketlerinin sonuçlarına ve Sözlük platformlarından alınmış bilgilere göre düzenlenmiştir. Seksizm film listelerinin en son filmi olan 9 songs dönemine göre çekilmiş en cesur sanatsal filmlerden birisidir. Yani izleyicilerin sanatsal olarak izlemesi tavsiye olarak verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bağlanmak Yok - Cinselliğin Abartıldığı Filmler

erotik film önerileri

İlişkilerinden sürekli acı çekmiş olan iki kişinin birbirine asla bağlanmama sözü vererek başladığı çok özel bir ilişki ekranlara geliyor. Ancak öyle tutkulu bir ilişki ki bu; bir türlü kendilerine aşık olduklarını itiraf edemiyorlar. En son itiraf ettiklerinde ise olaylar patlıyor. Bu kadarını da anlatmayayım. İzleyin yani bir zahmet. 

Bir Kadının Seks Günlüğü - Cinsellik Ağırlıklı Filmler

cinsellik ağırlıklı filmler - Filmeskop

Bir kadının kendisini bambaşka bir yola sokmasıyla hayatının tamamıyla alt üst olmasını gözler önüne seriyor. Cinsellik ağırlıklı filmler kategorisinde mutlaka yılların eskitemeyeceği bir yapım olmuş. Oldukça seksi bir genç oyuncunun kendisini farklı bir yola sokması filmin ana konusunu oluşturuyor. Seksizm film önerilerinde yer alan bu filmlerin hepsini izlemeniz gerekiyor. 

1 yorum :

  1. İzlediğim kadarıyla Dreamers'ı biliyorum bir tek. Bence harika bir film bakın lo.

    YanıtlaSil