Tutkunu Olacağınız 5 Yabancı Dizi

  Hiç yorum yok
Yabancı dizi olmazsa olmazımdır diyenler için izlemeden önce dizi izledim diyemeyeceğiniz yabancı dizileri bir liste halinde topladım. Her biri birbirinden keyifli ve kült haline gelen bu filmleri kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Yabancı dizi önerileri için yazımızın tamamını okumanızı tavsiye ederim.

Game Of Thrones 


İsminden de anlaşılacağı üzere bir başkentte bulunan demir tahtın kavgasına tutuşan, ve türlü oyunların var olduğu bir dünya. Dizi kendi içerisinde adeta ayrı ayrı 6 diziye ayrılıyor. Hayallerinizin sınırlarını zorlayacak bu dizinin ilk bölümleri biraz sabır istese de zaman içerisinde sadece bu diziyle yatıp, bu diziyle kalkmak istiyorsunuz. İsmini tüm dünyaya duyuran bu yabancı diziyi birden fazla kişi yazıp, birden fazla kişi yönetiyor. HBO Yapımı bu muhteşem dizi tutkunu olacağınız yabancı dizi önerisi listemizin başında yer alıyor. Yabancı dizi siteleri için de yakın zamanda bir içerik sitemize eklenecektir.


yabancı diziler


Breaking Bad


Kanser hastası olduğunu öğrenen, sıradan bir lisede, kimya öğretmeni olarak görev almaktadır. Hastalığından kurtulamayacağını anlayan öğretmen çocukları ve eşine öldükten sonra para ve gelecek bırakmak istemektedir. Bu yüzden en iyi bildiği şeyi kimyayı kullanarak uyuşturucu yapmaya ve pazarlamaya başlar. Kısa sürede takma adını ve malının kalitesini duyan uyuşturucu kartelleri ile tehlikeli oyunlara düşer. Ortağı eski bir öğrencisidir. Renkli ve merhametli karakterleri ile, bir şeyi en iyi yapan olanın etkisi ile hayatlarının nasıl yön değiştirdiğini anlatan baştan sona sürükleyici, tutkunu olacağınız yabancı dizi listemize keyifle eklediğimiz bir dizi oluyor. Yabancı dizi tavsiyesi yapan siteler içerisinde en çok ismini duyacağınız yegane dizilerden birisidir.  Online yabancı dizi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Spartacus 


İhanetler ve köleliklerin ardından, küllerinden doğan bir gladyatör... Sevdiği kadından zorla ayrılan bu gladyatörün, arenalardaki kavgaları ve yaşam gayesi ile zalim sahipleri arasında geçen bu muhteşem diziyi tutkunu olacağınız yabancı diziler listenize eklemelisiniz. Cinselliğin abartıldığı yabancı diziler için buraya tıklayabilirsiniz. En iyi yabancı diziler sıralaması için sitemize abone olabilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde içerik eklenecek ve mail olarak bildirim alabilirsiniz.

Dark


Kaybolan çocuklar, kalp krizi geçiren hayvanlar, intiharla ve daha nice gizemi içerisinde bulunduran, başınızın dönmesine sebep müthiş bir dizidir. İzlerken filmi durdurup defalarca üzerinde konuşup tartışıp, varsayımlarda bulunacağınız bu diziyi asla kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Netflix dizi tavsiyeleri için buraya tıklayabilirsiniz.


Sense 8 

Farklı 8 beden, farklı 8 hayat ve farklı 8 şehir tek bir ruhta buluşuyor. İhtiyaç bulunulan her durumda ihtiyaç duyulan kişi anında yanında oluveriyor. Hayal sınırlarınızı zorlayacak, izlerken keyifle kahkaha atıp, heyecandan nefesinizi tutacağınız bir dizidir. Tutkunu olacağınız karakterleri ile, tutkunu olacağınız yabancı dizi listenize mutlaka eklemenizi tavsiye ederim.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder