Klişe Ama Ölmeden İzlenmesi Gereken Yeni Korku Filmleri

  Hiç yorum yok
Klişe Ama Ölmeden İzlenmesi Gereken Yeni Korku Filmleri

1. Sessiz Bir Yer
Sessiz Bir Yer, 2018 yılın en başarılı korku filmlerinden birisidir. Bir gün, görmeyen ancak çok iyi işitme duyusu olan yaratıklar dünyayı işgal ederler. Bu yaratıklar en ufak bir sesi duyduklarında, bir kişinin hayatta kalması hemen hemen imkansız hale gelmektedir. Yaşadığınız müddetçe sessiz olmak zorundasınız. Filme konu olan aile, bir kız bir oğlan çocuğu sahibidir; kız doğuştan sağırdır. Ve küçük kızları sayesinde aile işaret dilini öğrenmiştir. İşaretleşerek haberleşmeleri sese duyarlı yaratıkların dünyasında çok işe yarayacaktır. Yaratıklara yakalanmamak için çabaları ve onlardan kaçışları için yaptıkları mücadelelerin yer aldığı sahneler korkutucu ve gerilim dolu. Korku filmleri önerileri içerisinde izlenmeden asla geçilmemesi gerektiğini düşünüyoruz.
2018 yılının en başarılı korku filmleri


2. Korku Filmleri Önerilerimizden Yaratık!
Yaratık, kargo gemisi beş erkek, iki kadın ve bir kediden oluşan mürettebatıyla görevini tamamlamış ve Dünya'ya dönmek üzeredir. gemide bulunan son sistem tarayıcılar çevrelerindeki gezegende yabancı cisim tespit ederler, bu yabancı cisim bir canlı türüdür, gelen emir bu canlının araştırılması yönündedir. Kargo gemisi gezegene indiğinde terkedilmiş uzay gemisi görürler, burada bulunan yumurtaya benzer cisimleri incelerlerken cismin kırılmasıyla içinden çıkan canlı mürettebatın birinin (Kane) yüzüne yapışır. Kane kendi üssüne geri döndüğünde gemideki mürettebat arkadaşlarını kurtarmak için Onu gemiye alır ve almasıyla birlikte korkunç olayların ardı arkası kesilmez. Gerçekten izlerken korkulacak yabancı korku filmleri içerisinde Yaratık kesinlikle yer almayı hak ediyor. Diğer film önerilerimiz için TIKLA!
korku filmi önerisi


3. Elm Sokağında Kabus Korku Filmleri Serüveni Devam!
Çocukların özellikle izlemesi sakıncalı olan korku filmleri arasında bu filmi es geçmeden bir ebeveyn iseniz veya yetişkin iseniz dikkatli olmalısınız. Elm Sokağında Kabus, 2010 yapımı bir film. Ancak yıllar sonra bile halen aklımızda kalan bir film olmayı başarıyor. LosAngeles'ta gençler uyku sırasında katledilmeye başlarlar. Bu gençlerin rüyasına parmaklarında jilet olan bir adam girmekte, gençler gördükleri kabuslarda can çekişmekte ve acı çekerek ölmektedirler. Rüyalara giren bu katil, yıllar önce çocukları öldürmüş, çocukları öldürülen bu aileler de Fred'i öldürerek intikamlarını almışlardır. Ancak Fred tekrar öc almak için geri dönmüştür ve çocukların rüyalarına girerek onları öldürmekte ve intikam almaktadır.


korku filmleri öneriler


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder