Cinselliğin Hat Safhada Olduğu Filmler Listesi

  7 yorum

Sizler için hazırlamış olduğum bu listede cinselliğin abartıldığı filmler üzerine bir araştırma yaptım. Anketlerden almış olduğum sonuçlar neticesinde cinselliğin hat safhada olduğu filmler arasında yer vermeye bu 5 harika filmi yazmaya karar verdim. İşte kısaca cinselliği abartan filmler listesi ve cinsellikle ilgili filmler için detaylı bir liste sizler için oluşturuldu. Sapık filmler olarak argo bir şekilde nitelendirilen bu filmler aslında bir bakıma sadece sapık filmler değil bir bakıma psikolojik gerilim filmleri olarak da nitelendirilebilinir. Psikolojik filmler olarak da bu filmleri perspektifinizi genişletmek amacıyla inceleyebilirsiniz. İşte sizlere hem psikolojik filmler önerileri hem de cinselliğin abartıldığı filmler listesi şimdiden herkese iyi seyirler dilerim. Cinsellik içeren Netflix filmleri içinde bu listemi inceleyebilirsin. Merak eden ve çeşitlilik isteyen arkadaşlar erotizm içeren Netflix dizileri içinde bir inceleme yapabilirler. 

Cinselliğin hat safhada olduğu filmler listemiz tamamıyla kullanıcı odaklıdır. Sitemizde dizi veya film indirme gibi bir hizmet söz konusu değildir. Film ve dizilerin kategorilerine göre tanıtımları yapılmaya devam edilecektir. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler ile sınırlı kalmayacak olan bu liste en iyi yabancı dizilerden tutun kovboy filmlerine kadar uzanacak bir yelpazeyi kapsayacaktır.

Not: Eğer ki uzun bir en iyi yabancı diziler listesine göz atmak isterseniz tıklayabilirsiniz. cinselliğin hat safhada olduğu filmler listesinde sadece ve sadece konu itibariyle filmler böyle nitelendirilmiştir. Ek olarak bu filmlerin çeşitli toplumsal sorunlara ve psikolojik problemlere de değindiği noktaları bulunmaktadır. Bazı filmler Netflix platformu üzerinde bulunmaktadır.

1. Grinin Elli Tonu - Cinselliğin Hat Safhada Olduğu Filmler


Filmi izleyenler arasında yoğun bir anlamda seksapalite anlamında filmin çoğu noktasında abartı düşünceler yer almasıyla bilinen Grinin Elli Tonu. Dünya tarihine geçen harika bir kitap-film uyarlaması olarak biliniyor. Filmdeki cesur sahneler nedeniyle cinselliğin abartıldığı yabancı filmler arasında ilk olarak yerini almayı başarabiliyor. Cinsellikle ilgili filmler için listemizin tamamına bir göz atabilirsiniz.
Ayrıca Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Eloise Mumford... gibi kaliteli bir oyuncu kadrosuyla beslenen film muhtemelen dünya film tarihinin en çok ses getiren uyarlamalarından birisi oldu. Bu arada Gri'nin Elli Tonu cinsellik temalı filmler arasında belki de en çok beğeniyi üzerine toplamış film olabilir.

Cinsellikle ilgili filmler listelerinde sürekli olarak karşınıza çıkan Grinin 50 Tonu filminin diğer 2 filmini de seri olarak izlemenizi tavsiye ederim. Cinsellikle ilgili filmler arasında bu filmin diğer 2'si olarak Karanlığın 50 Tonu ve Özgürlüğün 50 Tonu filmininde yer alması uygun olacaktır. Ayrıca bu seri dünyanın gelmiş geçmiş en iyi mazoşist filmler listesinde de yer almayı başarmıştır. Mazoşist filmler kendi kendilerine zarar vermeyi kabul eden insanları konu edinen yapımlardır.




Cinsellik ağırlıklı filmler arasında aşk, şehvet, ihtiras, tutku ve fanteziyi konu alan Gri'nin Elli Tonu Cinsellik ağırlıklı filmler arasında 1. sırada yer almayı kesinlikle hak ediyor. Seri halinde devamı gelen Gri'nin Elli Tonu cinselliğin hat safhada olduğu filmler içerisinde izlenmeye değer bir film olarak karşınıza geliyor.


Cinselliğin Hat Safhada Olduğu Filmler


2.Amerikan Sapığı - Cinsellik Ağırlıklı Filmler


Tam bir katil ve sapıklık ilizyonu olan Patrick Bateman filme muhteşem oturmuş yıldızımız diye belirtmek gerekiyor. Bateman ailesinden kalanlar ile zenginliğin hat safhasını yaşayan bir akıl hastasıdır.




İnsanlara acı vermek ve onları öldürmekten inanılmaz bir şekilde haz duyan yakışıklı starımız cinselliğin en çok kullanıldığı filmler içerisinde 2. sırada yer almayı başarıyor. Cinselliğin abartıldığı filmler serisinde konu olarak cinsel yaklaşımını cinayetle birleştiren bu yapımı kesinlikle izlemelisiniz. Seksin ön planda olduğu yabancı diziler de sitemizde ek bir yazıda sizlere sunulmuştur. Cinsellik içeren yabancı diziler listesi için tıklamanız yeterli olacaktır. Cinsellik ağırlıklı filmler izlemek istiyorsanız. Bu arada bu filmin biraz ağır gelebileceğini de söylemeden geçmeyeyim istedim.  Cinsellik içeren filmler listemin en ünlü ve köklü filmlerinden birisi olduğunu da hatırlatmak isterim.

cinselliğin çok abartıldığı filmler...







3. La Pianiste - Erotik Filmler

Biraz sapkın bir film olsa da gençlere yönelik tehlikeli yönlere saldırıldığını düşünen eleştirmenler tarafından yoğunca eleştiriler aldı. Başarılı filmin en kötü yanı bence de bir öğretmenin öğrencisiyle olan münasebetsiz ilişkisiydi. Baş rolünde yer alan Erika Kohut karakteri cinselliğin işlendiği yabancı filmler serisinde yer edinebilmek için adeta her şeyi yapıyor.




Cinselliğin hat safhada olduğu filmler arasında yasak bir aşk öyküsünü ele alan tek film bu listede La Pianiste oluyor. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler arasında bir aşk filminin ne işi var diye yakınmayın. İzlediğinizde sizde şaşıracaksınız. Ancak bu gibi yasak aşkların varlığını da unutmadan izleyin. Burası Türkiye burada olmaz demeyin.

Film tam bir nefis meselesi haline gelmiş. Baş rolün inanılmaz seks arzusu ve öğrencisiyle başından geçen hikayenin uyarlanmasını izleyebilirsiniz. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler serisinde La Pianiste büyük bir yer kaplıyor. Tam bir yasak aşkı işlediği için ilginizi gerçekten çekebilir.


seksizm film tavsiyeleri


4. Secretary - En Başarılı Erotik Yabancı Filmler



Lee Halloway.... İnanılmaz bir tutkunun parçası... Bu kadın ne yazık ki bir akıl hastanesinden sorunlu geçmişinden dolayı kendini hayatına adapte etmekte zorlanmasıyla biliniyor. Ancak lisedeki arkadaşlığını kullanarak kendisine bir iş bulan ve hayatını sürdürmeye başlarken Grey ile tanışıyor.




Ancak Mr. Grey ne yazık ki saplantılı ve çeşitli fantezilere sahip olmasıyla birlikte bakın bakalım neler gerçekleşiyor. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler listemizde 4. sırasıyla bu filmi izlemeyi unutmayınız. Benim en beğendiğim film bu olmuştu. Ancak listeyi kullanıcıların imbd ve yorumlarını esas alarak sıralamaktayız. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler içinde fantazi arıyorsanız :) gerçekten bu film çok farklı işlenmiş. Tam bir paranın hükmettiği bir film. İzleyince anlayacaksınız.


seksizm film



5. Bir Kadının Seks Günlüğü - Çıplaklık İçeren Filmler


Bu filmi izlemeyen yoktur zaten... Sekse olan yoğun ilgisi nedeniyle Val kendi hayatında çok farklı bir yol izlemeye karar vermiş bir kadındır. Adeta bir hayat kadını gibi hayatını geçirmesiyle birlikte psikolojik yanlarını bastırmaya çalışır. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler arasında en çok çıplaklık içeren film Bir Kadının Seks Günlüğü filmidir. Bu yüzden yaş sınırı uymayanlar kötü etkilenmemek gerekçesiyle bu tarz filmlerden uzak durmalıdır. (izlediler) 




Ancak filmi sadece seksten ibaret olarak görmek tamamıyla yanlış olacaktır. İnanılmaz bir derecede cinselliğin kullanıldığı yabancı filmler arasında yer aldığını düşünecek olan bir kitlenin varlığı söz konusu olsa bile.

Filmin sadece cinsellik ile ilgili olmadığını söylemek pek yanlış olmayacaktır. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler listesinin daha fazla genişlemesini istiyorsanız. Bizlere anonim olarak yorum yapabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Kendi şahsi yorumuma göre filmi sadece cinselliğin hat safhada olduğu filmler listesinde nitelendirmek bence doğru olmayacaktır. Film ayrıca en iyi psikolojik filmler arasında da yer almalı. Neden en iyi psikolojik filmler arasında alması gerektiğini düşünüyorum? Aslında filmde işlenen konu basit bir hayat kadını gibi görünen bir kadının gerçek hayatında aldığı tepkiler ve baskıların sonucunda nasıl bir zihin yolculuğu yaşadığına dair kanıtı gibi bir şey söz konusudur. Seksizm film kategorisinde belkide ismiyle dahi direk konusunu özetleyen filmlerden birisidir. Ancak dramatik yönünün ağırlığıyla da izleyenlerin duygu karmaşasına düşmesine neden olmuştur.

erotik film öneri



6. Femme Fatale - Seksizm Film Önerileri

Seksist yaklaşımları ile ünlü Femma Fatale yani öldüren kadın olarak bilinen bu film Laura isimli genç bir kadının başından geçen olayları anlatıyor. Bir soygun yapan ve ünlü birinin değerli mücevherlerini çalan Laura Ash'in bütün arkadaşları yakalanınca kaçmak zorunda kalan Ash Fransa'ya farklı bir kimlikle geri gelir. Ancak ismini değiştirmesine rağmen kaza eseri bir gazeteci tarafından fotoğrafı çekilince tekrar ortaya çıkar.




Olayların ardı sırası kesilmez ve ifşa olan kadın kendini kurtarmak için çeşitli planlar yapar. Seksizm yaklaşımıyla farklı bir izlenim yaratacak olan bu film önerisi dikkate alınmalı. Kesinlikle tavsiye ederim çünkü kendim de izledim. Gayet başarılı bir filmdir. Ayrıca cinselliğin abartıldığı filmler kategorisinde belki de o kadar çok göze batmayacak tek filmdir.

Yabancı cinsel filmler arasında en az sırıtanın bu olduğunu düşünüyorum. Seksüel filmler arasında izlerken pek keyif aldığım Femme Fatale döneminin en cesur yapıtlarından birisidir. Seksüel filmler arasında o dönemlerde bu kadar cesur sahnelere başvurabilmeleri yabancıların sanata karşı bakış açısının farkını ortaya koyuyor.


cinsellik içeren film önerileri

7. Arkadaştan Öte - Seksist Filmler

İnsan kaynakları biriminin başında çalışan Jaime iş yerinden gelen bir görev ile yolculuğa çıkar. New York'ta tanıştığı Dylan, bir sanat yönetmeni ve karizmatik birisidir. Bunun üzerine bir ilişki yaşamaya başlayan çift bu ilişkiyi ciddiyete dökmeden seksüel arzular ile yola çıkarlar. Seksizm film kategorisinde yer alan bu filmi izlemek ufkunuzu genişletebilir.




Cinselliği abartan filmler arasında sıkça listelerin başını çeken bu film 7.2 bir puana sahiptir. Filmin konusu itibariyle oyuncuların da rollerine uygun seksi kişiler olarak seçildikleri aşikar. Seksizm filmi olarak listelere bomba gibi giren bu film listede verdiğimiz çoğu filme göre yeni sayılabilir. (2011 yılında yapılmıştır.)


cinsel filmler





8. Bağlanmak Yok - Cinsellik İçeren Yabancı Diziler Ve Filmler

2011 yılına ait bir başka yapımda Bağlanmak Yok filmi... Cinsel isteklerini bastıramayan ancak bir o kadar da ilişki kurmaktan kaçınan bir çift düşünün. Biraz 7 numaralı filme benziyor değil mi? Ancak bu çiftimiz birbirinden uzak kalmayı başaramıyor. Ayrıca cinsel birlikteliğin getirdiği şehvet ve arzuyla aşklarını yaşadıklarını fark ediyorlar.


erotizm içeren filmler




Cinselliğin abartıldığı yabancı filmler arasında yer verdiğimiz bu filmde baş rol oyuncuları gerçekten harika iş çıkarmışlar. Tavsiye ederim. Cinsellik içeren yabancı diziler arasında da yerini alan oyunculara sahip bu film de fazlasıyla çıplak sahne bulunuyor. Bu yüzden yaş sınırına uygun hareket etmekte fayda var. Sevişmeli aşk filmleri arıyorsanız. Bu tam sizlere göre bir yapım olacaktır. Bol sevişme sahneleri ile ünlü filmler arasında yer alan Bağlanmak Yok tam bir aşk hikayesine dönüşen harika bir yabancı filmdir.




Cinselliğin abartıldığı filmler arasında yerini alan bu yapım seksüel filmler arasında kolayca yer buldu. Seksi oyuncuları ile birlikte harika sahnelere konuk olabileceğiniz bu yapım ayrıca aşkın seks üzerinden aldığı etkisiyle gözleri boyamaya devam ediyor. cinselliğin hat safhada olduğu filmler serimizin belki de tutmuş en çok izlenmiş filmleri arasında yerini alıyor. Hazırladığım her listede de yer verdim. Ancak film gerçekten bunu hak ediyor bir göz attığınızda anlayacaksın zaten. 

9. Danimarkalı Kız - Cinsel Ve Psikolojik Filmler

Einar isimli bir gencin kendisini hormonal olarak yanlış hissetmesi üzerine bir ameliyat sonucu cinsiyet değiştirmesini konu alan bir filmdir. Almış olduğu yüksek puanla listemizde yer alan en yüksek puana sahip filmdir. Danimarkalı Kız filmi 9.1'lik bir puana sahiptir.




Yabancı erotik filmler için bile biraz farklı olduğu için ağır gelebilecek bir filmdir. Bizim ülkemizde oldukça ters karşılanan bir duruşu olduğundan garip gelebilir. Cinselliğin hat safhada olduğu filmler arasında bulunan Danimarkalı Kız dram film sevenler içinde mutlaka izlemeniz gereken filmler arasında yerini almalı. İşinizi görür mü bilmem ama bir göz atmanızda fayda var. Konusu gerçekten kültürümüze oldukça farklı bir filmdir. 

erotik film önerileri



7 yorum :

  1. Danimarkalı kız gerçekten süpermiş

    YanıtlaSil
  2. Bağlanmak yok filmini izleyenler var mı merakettm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel film dostum izlemelisin bence

      Sil
  3. Bu cinsel filmler içindeki en iyisi hangisii izleyenler varmı hiç

    YanıtlaSil
  4. bağlanmak yok filmini bende epey beğendim

    YanıtlaSil
  5. yazıyı biraz daha uzatsana dostum

    YanıtlaSil
  6. yeni blog herhalde kolay gelsin hocam

    YanıtlaSil