En İyi Netflix Yabancı Dizileri 2020

  Hiç yorum yok

En iyi Netflix yabancı dizileri 2020 listesi sizler için bu araştırmamda yer alacak. Netflix yabancı dizileri tavsiyesi 2020 yılına özgü olan tüm yapımları tüm detaylarıyla sizinle paylaşacağım. İşte tüm detaylarıyla birlikte 2020 yılına deliler gibi giren en iyi Netflix yabancı dizileri için detaylı bir yazı hazırladım. İşte merak edilen en iyi Netflix yabancı dizileri 2020 listesi detaylarıyla birlikte bu yazımda yer alıyor. İmdb puanları için imdb harici başka bir siteye güvenmeyin. Bu puanlar değişken olabiliyor. Ayrıca dileyenler unutulmaz yabancı diziler sıralaması yapmış olduğum bir başka yazıma da bakabilir.

Yabancı Netflix dizileri önerisi


Dark Desire Konusu

Dark Desire 2020 Haziran ayında Netflix platformunda yer alıyor. Evli birisi olan Alma dizinin baş kahramanlarından biri olarak karşınıza çıkıyor. Yaşanan yasak bir ilişkiyi bir hafta sürdürdükten sonra çok trajik bir sonuç ortaya çıkar. Ancak kadın aynı anda 3 farklı erkeği idare ettiği için kimin "o" insan olduğunu bulmakta çok zorlanacaktır. İşin rengi her geçen gün değişecektir.

Ragnarok Dizisinin Konusu

Ragnarok dizisinin konusu oldukça farklı bir mitoloji dizisi olmuş. Thor'un efsanesinden yola çıkarak bir efsanenin günümüzde doğmuş olmasına şahit olacaksınız. Yepyeni bir mitoloji dizisi sizleri bekliyor. En iyi Netflix yabancı dizileri 2020 listesi sizleri bekliyor. Devamına mutlaka göz atmaya devam edin. Merak ediyorsanız bambaşka bir listeyi tavsiye edebilirim. Erotizm içeren Netflix dizileri listemi inceleyin. Netflix yabancı dizileri tavsiyesi listemi iyice inceleyin.

Freud Dizisinin Konusu

Tüm seksiliğiyle diziyi oluşturan konunun özeti Freud'un yaşamı oluyor. Freud, yaptığı deneylerle ve uzmanlık alanıyla insanları derin bir uykuya dokunmadan girmelerini sağlamaya çalışıyor. Ancak çevresindeki diğer bilim insanları onu bir türlü ciddiye almıyor. Günümüzde kitaplarını okuduğumuz bu ünlü bilgenin dizideki karakteri çok farklı olarak yansıtılmış. Sex içeren Netflix dizileri içerisinde yer verdiğim bu diziyi mutlaka izlenmesi gereken yabancı diziler listenize alın. 

Messiah Dizisinin Konusu

Günümüzde Hz. İsa'nın aramıza geldiğini bir hayal edin. Kendisini Hz. İsa olarak tanıtan birisi sizlere tüm farklılığıyla yepyeni bir dizaynı gösteriyor. Yani yeni dünyanın peygambere alışması ne derece zor olacak buna bizzat şahit olacaksınız. En iyi Netflix yabancı dizileri 2020 listemde yer alan Messiah sizleri tüm özelliğiyle bekliyor. İşte sizi bekleyen bu dizide savaş bölgeleri, CIA, Amerika ve daha birçok ülkenin konuları da ele alınıyor. Gerçekten tavsiye edilen bir Netflix yabancı dizi önerisi sizlere sunuluyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder