Erotik Diziler Arasında Yer Alan En İyi Yapım

  Hiç yorum yok
Erotik diziler, dünya gündeminde çok uzun yıllardır yer alan ve gerek televizyonlarda gerekse bilgisayar ve telefon gibi platformlarda insanların kolaylıkla erişebilecekleri şekilde tasarlanmıştır. Özellikle de yirmi beş yaş ve altı tarafından sıklıkla izlenmekte olan erotik diziler, izleyiciye sunmuş olduğu yüksek adrenalin miktarı ve aksiyon ile erotizmi aynı çerçeve içerisinde sunması dolayısıyla sevilen bir model olmuştur. Erotizm içeren Netflix dizileri de, bu sektöre yön vererek kişilerin istedikleri erotik ortamı kaliteli bir platformda izleyebilme imkanlarını yakalayabilmelerini sağlamıştır. 

en iyi netflix dizileri



Aynı zamanda platform üzerinde yer alan erotik filmler, izleyici sayılarının sürekli olarak artış sağlamasına ve sükse yaparak Netflix gündeminde üst sıralara tırmanmasını sağlamaktadır. Gündemde kalan erotik diziler, gerek dünya pazarında gerekse de Türkiye pazarında aktif olarak izleyici sayılarını güncellemekte, güncellenen bu sayılarla birlikte yeni bölümlerin çekimlerine de hız kazandırılmaktadır. Dizi çekimlerinin yapım aşaması, oldukça masraflı ve zorlu yollardan geçildiğinden, Netflix tarafından haftada bir gün yeni bölüm yayınlama şartı koyulmuş, belirli reyting değerlerine ulaşan erotik diziler, yeni sezon çekimleri için gerekli izinleri almış konuma gelmektedir. Oldukça ünlü erotik netflix dizileri içinde bir başka listemi incelemenizi tavsiye ederim.

Cinsellik İçeren Netflix Dizileri


Erotik diziler
ile birlikte değişen dizi kültürü, ilk olarak 2007 yılında çekimlerine başlanan Californication ile başlamıştır. 7 sezon boyunca Amerikan kökenli televizyon kanallarında yayınlanan dizi, Hank Moody isimli ana karakterin, ailesi ile birlikte kötü hayatından ve alışkanlıklarından bir türlü vaz geçemiyor olmasını ve onları da yavaş yavaş bu alışkanlıklara katılmasını sağlayarak sonu gelmeyen bir boşluk içine gelmesi anlatılıyor. Dizide yer alan erotik sahneler ön plana çıkarken, aynı zamanda komedi unsurunun da harmanlanmış bir şekilde izleyiciye sunulması, son derece etkin bir erotizm ortamı sağlayarak izleyicilerin daha fazla keyif alması konusunda ekstra bir bonus özelliği tanıyor. Erotik diziler için bir baş yapıt özelliği tanıyan Californication, Amerikan kültüründe yer alan özgürlük kavramını televizyona bu denli ileri şekilde yansıtan ilk olma özelliği tanır. Aynı zamanda gerçek hayattan da kesitlerin yer aldığı dizi, 7 sezon boyunca ekranlarda kalmasını, izleyicilerik erotik yapıtlara karşı olan zaafı ve merakından kaynaklanıyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder