En İyi Cinsellik İçeren Netflix Dizileri

  Hiç yorum yok
Cinsellik içeren Netflix dizileri, dizilerin ele aldığı konuları ile izleyicileri ilk etki alanına alırken, sahneler arası geçişlerde yer alan sıcak sahneleri ile de ikinci etki alanına alarak onların tatmin duygularını sonsuza kadar yaşayabilmelerine olanak tanımaktadır. Bu olanakların tanınmasında ülkelerin izin vermiş olduğu televizyon kuralları çerçevesi de son derece önemli bir noktada tutulmaktadır. Dolayısıyla Müslüman ülkelerde bu dizilerin belirli bölümlerine yasaklama işlemi uygulanırken, diğer ülkelerde herhangi bir yasaklama söz konusu olmamaktadır. Türkiye’de de son günlerde Netflix konusunda bir kısıtlama gündeme gelmiş olsa da, yapılan itirazlar ve çeşitli geri dönüşler ile bu karar şimdilik rafa kalkmış durumda. +18 Netflix dizileri geniş kapsamlı listemiz için tıklayın. 

en iyi erotik Netflix dizileri


Sex Education

Cinsellik içeren Netflix dizileri, son derece özgün içerikleri ve barındırmış oldukları erotik sahneleri ile +18 bireylerin izleyebileceği, Netflix anlaşmalı ve her ay yenilenmekte olan aylık periyota bağlı ücretlerin ödenmesi ile mümkün kılınmakta olan bir platformdur. Başlangıç noktası Amerika olan platform, önce Avrupa ülkelerinde yaygınlaşmış, daha sonra Asya pazarını da etkisi altına alması sonucu Türkiye pazarında da işlevsel olarak yer alması kaçınılmaz olmuştur. Cinsellik içeren Netflix dizileri arasında yer alan ve pek çok izleyici tarafından beğenilmiş, ülkemizde de ilk iki sezonunun yayınlandığı süre boyunca pek çok kere izlenme rekorları kırmış olan Sex Education, son derece başarılı ve önemli yapılardan bir tanesi olmuştur. 

En İyi Cinsellik İçeren Netflix Dizileri

Sex Education, babası ve annesi erken yaşta birbirinden ayrılmış olan bir gencin, sex terapisti olan annesinden görmüş olduğu baskı, sex yapamamış olma güdüsü ve okulda tanıştığı arkadaşları ile birlikte geçirmiş olduğu hikâyeyi anlatmaktadır. Bu hikâyenin anlatılması sırasında her bölümde erotik içeriklerin yer alması, gençler tarafından sevilmesine de yol açmış ve reyting rekorları kırmasına neden olmuştur. Cinsellik içeren Netflix dizileri arasında son yıllarda en üst sıralara yazılabilecek olan dizi, özellikle de izleyiciye erotik sahnelerin arasında çeşitli mesajları bırakmasıyla da dikkat çekmiştir. Erotizm içeren Netflix dizileri arasında 10 kişiden 8’ine göre ilk sırada yer alan dizi, pek çok kişi tarafından ergen lise dizisi olarak görülse de bunların aksini söyleyen kişi sayısı da oldukça fazladır… 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder