Netflix Erotizm Dizi Tavsiyeleri 2020 Nelerdir?

  Hiç yorum yok
Netflix erotizm dizi tavsiyeleri arasında verilebilecek en güzel dizilerden bir tanesi de Easy isimli dizidir. 2016-2019 yılları arasında piyasaya sürülmüş ve pek çok kullanıcı tarafından da takdirle karşılanmış olan dizi reyting rekorlarını kırmayı bilmiştir. Romantik komedi kategorisine de dahil olan dizi isimleri dizi Orlando Bloom, Malin Akerman ve Jack Johnson gibi pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı profesyonel bir yapımıdır. Amerika'nın Chicago eyaletinde yaşayan insanların günümüz aşkı cinsellik teknoloji ve kültür gibi kavramları def ederek farklı görüşlere atılmasını nerede modern ilişkileri erotik sahneler ile izleyiciye sunulmasını sağlayan bir dizidir. Arkadaşlar hazırlamış olduğum 40 farklı dizi tavsiyeleri başlıklı bir başka yazımı da beğenilerinize sunmak isterim. 

erotik netflix dizileri



Master Of Sex 


Masters Of Sex 2016 yılında yayınlanmış Netflix erotizm dizi tavsiyeleri arasında verilebilecek ikinci dizidir. Dizide başarılı bir jinekolog rolünde yer alan Dr. William Masters isimli kadın yapmış olduğu proje kapsamında kadın ve erkekte seks sırasında meydana gelen çeşitli durumları araştırmaya karar verir. Erotizm içeren Netflix dizileri arasında yer alan bu dizi, karakterin hayatına giren bir sekreter ile bambaşka biri yola doğru savurmakta ve erotik sahneleri izleyiciye sunma konusunda başarılı bir yapımdır.

Sense-8


Sense-8 isimli dizi, 2015-2018 yılları arasında piyasadaki yerini almış ve Netflix erotizm dizi tavsiyeleri içinde yer alan bir başka dizidir. Dizide yer alan çeşitli özgürlükçü fikirler ve sürekli meydana gelen erotik sahneler izleyiciyi ekran başına kilitlemiş, eşcinsel insanların da günlük hayatta diğer insanlar gibi yaşayabileceğini en büyük kanıtı olmuştur.

Outlander


Outlander isimli dizi 2014 yılında piyasada sunulmuş ve aslında bir aşk hikayesi anlatılan dizidir. Netflix erotizm dizi tavsiyeleri arasına girmesinin en büyük nedeni de bu aşkın anlatılması sırasında, başrollerin eski bir savaş hemşiresi ile bir balayında tanışan İskoç savaşçısının sürekli gir erotik sahneye yol açmasını ile bu listeye girmiştir.

Shameless


Shameless isimli dizi ilk başlarda ve televizyonda yayınlanmış ve Türkiye'de de bir uyarlaması yapılmış olan dizidir. Dizinin güncel olarak Netflix içerisinde yer alması erotizm içermesi ile birlikte bu listeye girmesini sağlamıştır. Chicago’nun varoş bir kesiminde oturmakta olan alkolik bir babanın bir arada tutmaya çalıştı ailesi ve bu esnada ortaya çıkan çeşitli cinsel durumlar uyuşturucu kullanımı gibi olayların sahneye verilmesidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder