Cinsel Sahneleriyle Ünlü Cesur Filmler

  Hiç yorum yok
Aşırı derecede pornografik sahneler, cesur görüntüler ile yoğun bir izleyici kitlesine sahip, cinselliğin abartıldığı filmler listesini sizler için derledik. Zamanın en beğenilen ve ilgi gören cinselliğin abartıldığı filmler listesine göz atacak olursak; 

The Dreamers

Tüm dünyayı etkisi altına alan, oldukça cesur bir film olan The dreamers, zamanın ötesinde, cinselliğin abartıldığı yabancı filmler arasında yerini alıyor. Ebeveynleri tatile çıkan iki kardeşin, (biri kız, biri erkek), Amerikan bir arkadaş edinmeleriyle birlikte gelen üçlü arasında yaşanan cinsel hayatlarını anlatmaktadır. Kadınlar için cinsel içerikli film araştırıyorsanız. Bu film tam sizler için duygu yoğunluklu olmasıyla dikkatinizi çekebilir. Ayrıca sevgili okurlarım kapsamlı bir yazı istiyorsanız. Mutlaka seksizm film kültüründe yer alan filmleri listelediğim bir başka listemi linke bırakıyorum.


cinselliğin abartıldığı filmler


Last Tango In Paris 


Kaleme aldığı ve cekimini yönettiği bu film sebebi ile 4 ay ceza evine giren Bernardo Bertolucci, film bir başyapıt olduğunu her cümlesinde vurgulamıştır. Cinselliğin ön plana alındığı filmler olarak listemizde yer alan bu filmde rahatsız edici şekilde yaşanan, sadomazoşist bir cinsellik ele alınmıştır. Filmin başrol oyunculuğunu Marlon Brandon üstlenmiştir. Cinsellik ağırlıklı filmler listesinin en eski ve en özel filmlerinden birisidir.

yabancı film önerileri

Intimacy

Berlin Film Festivalinde Altın ayı ödülüne layık görülen, cinselliğin abartıldığı filmler arasında yer alan bu filmde, fiziksel temasın, zamanla nasıl bir tutkuya dönüşeceğini, alışkanlığa ve hırsa dönüşebileceğini anlatmaktadır. Filmin başrolünde Mark Rylance yer almıştır. Cinselliğin fazla ön plana alındığı yabancı filmler arasında en çok izleyici kitlesine sahip film olduğunu söylemek isteriz.

cinsel sahneleriyle ünlü filmler




Y Tu Mama Tambien

İspanyol yapımı, cinselliğin abartıldığı filmler arasında yer alan bu film, 38 ödül alan, oscar ve 46 farklı ödüle adaylık yapan, cinselliğe dair sizlere fikirler sunabilecek, ihtiraslı bir filmdir. Film Alfonso Cuaron tarafından yazılıp yönetilmiş ve yoğun ilgi görmüştür. İmdb için tıklayın.

yabancı film tavsiyeleri


Shame


Michael Fassbender’in başrol oyunculuğunu üstlendiği, Steve McQueen yönettiği, cinselliğin abartıldığı filmler listesinde olan bu film, gold çağında olan seks bağımlısı bir adamın evine, kız kardeşinin taşınmasıyla başlayan olayları konu edinmektedir.  Aykırı filmler niteliğinde sayılan bu film ülkemiz tarafından çok bilinmese de özellikle Avrupa'da büyük bir beğeni toplamayı başarmıştır.


cesur konular bulunan filmler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder