Mutlaka İzlenmesi Gereken Vampir Dizi Önerileri

  Hiç yorum yok

Mutlaka izlenmesi gereken vampir dizi önerileri ile birlikte hep birlikte bugün bambaşka bir serüvene yelken açmaya hazır mısınız? Birbirinden mutlaka izlenmesi gereken en iyi yabancı diziler listesini paylaşmıştım. Bugün ise sizlere vampir dizi önerileri ile harika bir serüven sunmak istiyorum. Birbirinden özel vampir dizileri sizi bekliyor. Bu liste asla ama asla kaçmayacak kadar özel bir listedir. 

Mutlaka izlenmesi gereken vampir dizileri tavsiye ediyorum


The Orijinal Dizisi Neden Bu Kadar Önemli? 

Vampir dizilerinin mitolojisini ve tarihini anlayabilmek adına The Orijinals dizisi ilk vampirleri konu edindiği için oldukça önemlidir. Aslında çocuklarını korumak isteyen kara büyüyle uğraşan bir annenin bambaşka bir olayın içine girdiği anlaşılınca işin rengi değişir. Birbirlerine ihanet edip duran bir aileyi izlemek tam bir Türk işi dizilerde aranacak nitelik gibi gözüküyor. Mutlaka izlenmesi gereken vampir dizi önerileri bu yüzden yazımda sizin için oldukça dikkat çekici olacaktır. 

Mutlaka İzlenmesi Gereken Vampir Dizi Tavsiyeleri - Dracula

Netflix'in yapmış olduğu yeni dizilerden birisi olan Dracula dizisini izlediniz mi? Daha önce geçmiş yıllarda ismini Kont Dracula olarak kullanan bir kale sahibinin gerçek yaşamdan izleriyle birlikte inceleyeceksiniz. Osmanlı'ya olan düşmanlığı ve daha nice gerçekleri ile ortaya çıkan bu tarihi karakter bir mitoloji sembolüne kadar dönüştürüldü. Mutlaka izlenmesi gereken vampir dizi önerileri içerisinde görülmesinin nedenini izleyince anlayacaksınız.

The Vampiare Diaires 

Ölmeden önce izlemeniz gereken vampir dizileri içerisinde büyük bir efsane daha sizleri bekliyor. Bu noktadan sonra artık tüm dizileri anlatmaya lüzum görmüyorum. Hazırlamış olduğum bu ilk 3 dizi konunun ana temalarını oturtan en ünlü yapımlardan birisidir. Mutlaka izlenmesi gereken vampir dizi önerileri arayan arkadaşlar bu diziye gerekli önemi versinler. Pişman olmadan izleyecekler. The Vampire Diaires dizisi oldukça popüler olmuş bir dönem dizisidir.

  • Preacher
  • True Blood
  • The Vampire Diaries
  • Legacies
  • Being Human
  • Dracula
  • Moonlight
  • Lucifer ( vampir dizisi değildir. Ancak mitolojik yaklaşımlar içerir. )

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder