En İyi Kurt Adam Dizi Önerileri

  Hiç yorum yok

 En iyi kurt adam dizi önerileri listemi detaylı olarak paylaşmaya özen göstereceğim. Ancak tüm dizileri uzun uzadıya anlatarak sizleri sıkmak hiç istemiyorum. Dolayısıyla üstün körü direk konu ve dizi ismi odaklı bir yazı sizleri bekliyor. Netflix vampir dizileri ve kurt adam dizilerine baktığınızda belki içlerinde seçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. En iyi yabancı diziler listemden de bu dizileri incelemeli veya diğer dizilerime göz atmalısınız.

en çok sevilen kurt adam dizileri için tıklayın...


The Orijinals Dizi Konusu

The Orijinals dizisi ilk vampirleri konu edinen ve yanı sıra kurt adamlara soyu dayanan bir ilk vampirin hayatını sizlere anlatıyor. Yarı vampir yarı kurt adamın neler yapabileceğine şahit olmaya hazır olun. En iyi Netflix vampir ve kurt adam dizileri arasında en ama en süperi bu dizidir. Kurt adam dizi tavsiyeleri arasında net harika bir karmaşa oluşturulmuş bir dizidir. Cadılar, vampirler ve kurt adamlar sizi tüm heyecanlarıyla bekliyor.

Teen Wolf Dizi Konusu

Teen Wolf dizisinin konusu genç bir adamın bir kurt adam tarafından ısırılmasıyla ortaya çıkıyor. Oldukça zor bir serüveni aşmaya çalışan gencimizin başına gelmeyen kalmıyor.

The Order - Kurt Adam Dizi Tavsiyesi

The Order, bir gizli teşkilatın sırlarını ortaya çıkartmak isteyen bir genci ele alıyor. Ancak genç hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşınca hayatı tamamıyla değişiyor. En iyi kurt adam dizi önerileri hazırlarken özellikle bu gibi durumlara dikkat etmeye çalışıyorum. Diziler sürükleyici değilse bayağı bildiğiniz fiyaskoya dönüşüyor.

Legacies 

Efsanevi bir yapım olduğu için bunu da sizlere söylemek isterim. The Orijinals dizisinin devamı niteliğinde yapılmış bu diziyi mutlaka izlenmesi gereken kurt adam dizileri ve vampir dizileri arasına yazın. En iyi kurt adam dizi önerileri diye boşu boşuna size bu dizileri önermiyorum. Mutlaka bir şans verin.  Hope'un muhteşem dönüşümü ve her şeyiyle The Orijinals'i aratmayan Legacies'i mutlaka izleyin.

Hemlock Grove 

Genç bir kadının sır gibi ölümü insanların dehşet saçan biriyle ilgili olaylar oluşturuyor. Hemlock Grove gerçekten çok ilginç ilerleyen bir dizidir. Sağlam bir altyapıya oturmuş ve hareketli bir hale sahiptir. Yani sıradan ve olağan geçerek izleyiciyi sıkmaz. Genç kadının sır ölümünden sonra dedikoduların kurt adamların varlığı üzerine olması insanları heyecana sürükleyecektir. İşte en iyi kurt adam dizi önerileri listesine bir baş yapıt daha koymamız gerekiyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder