Gelmiş Geçmiş Mafya Filmleri Önerileri

  Hiç yorum yok
Evde vaktini en iyi şekilde geçirmek isteyenlerin mutlaka izlenmesi gereken gelmiş geçmiş mafya filmleri önerileri için bu yazımızı sonuna kadar okuyabilirsiniz. Çünkü sizlere gelmiş geçmiş en iyi mafya filmleri ile ilgili önemli detaylarda bulunacağız. Geçmişten günümüze kadar halen izlenen ve heyecanla anlatılan filmler hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Konusu ve oyuncuları ile en çok merak edilen yapımlara dair bazı önerileri aktaracağız. Filmleri izlerken istediğiniz maceradan maceraya atılmak ise bu durumda mafya filmleri tam size göre olacaktır. İşlenen bir cinayetin çözülmesinde önemli ipuçlarını yakalamak ve bu gizeme ortak olmak veya para aklama hikayesinde yer alabilmek için hazırladığımız önerileri inceleyebilirsiniz. Gelmiş geçmiş mafya filmleri önerileri ile aradığınızdan daha fazlasını bulabileceğinizi vurgulamaktayız. Mutlaka izlenmesi gereken en iyi mafya filmleri listemde en değerli gördüğüm yapımları sizler için konularıyla birlikte paylaştım. Ayrıca bu filmlerin bazılarını Netflix gibi platformlarda bulabilirsiniz. Ayrıca detaylı konu incelemelerini genel olarak BeyazPerde isminde sitelerden doğruluk açısından teyit ederek yapıyoruz.

Mafya film önerileri 2020 yılına özgü liste


En İyi Mafya Film Önerileri


Eşsiz film listelerine göz atarak gelmiş geçmiş mafya filmleri önerileri hakkında önemli detayları yakalayabilirsiniz. Bu sayede gözden kaçırdığınız pek çok yapımı bulabileceksiniz. Tüm filmleri IMDB puanlarına göre listeleyerek sizlere daha pratik adımları atıyoruz. En yeni filmlerde veya geçmişte en çok izlenen mafya filmlerinde sizleri bekleyen sırları çözmeye hazırsanız, en doğru adrestesiniz. Gelmiş geçmiş mafya filmleri önerileri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını alabilecek ve hiç beklemeden izlemeye başlayacağınız harika bir listeye sahip olabileceksiniz. Günümüzde akıllı cihazlardan kolaylıkla izlenebilen film siteleri ile kesintisiz ve donmadan bu keyfi yaşayabilirsiniz. Yalnızca Netflix en iyi mafya filmleri için başka bir liste daha hazırladık. Ben, Netflix'ten izlemek istiyorum diyenler doluşabilir.

En Başarılı Mafya Filmleri


Başarılı yapımlar arasından tansiyonu 1 dakika olsun düşürmeyen en özel seçimleri yapabilirsiniz. Gelmiş geçmiş mafya filmleri önerileri arasından en başarılı hikayeleri inceleyerek izlemeye başlayabilirsiniz. Çeşitli film izleme adresleri ile izlemek isteyeceğiniz bu filmler için önerilerimize öncelik verebilirsiniz. İşlenen suçlarda sırların çözülmesinden, suç şebekelerinin çözülmesine kadar pek çok konuyu ele alan önerileri görebilirsiniz. Her konuda farklı bir suç ve şiddet olaylarına şahit olabileceğiniz yapımlarda ajanları, dedektifleri ve suçluları binbir çeşit kılıkta görebilirsiniz. Tehlikelerle boğuşacak olan karakterlerin işin içerisinden nasıl çıkacağının yanıtını alabilmek için hemen mafya film önerilerimize göz atabilirsiniz:
  1. Halk Düşmanları: Amerika'da büyük buhran döneminde büyük suç liderlerinin neler yaptığı ve FBI'la olan mücadelesi anlatılır.
  2. New York Çeteleri: New York'ta meydana gelen kargaşa ve çeteler arasında çıkan savaşı gözler önüne serer.
  3. Celda 211: Gardiyan olmak üzere olan Juan'ın bayılmasıyla kendisini bir hücrede bulması bir olur. Ardından çıkan isyan nedeniyle hücreden çıkamayınca çarşı pazar karışır.
  4. İlk Gün: Jake Hoyt bir an önce Alonzo Horris'in ekibine katılmak için 24 saat boyunca verilen görevleri yerine getirmesi gerekir. 
  5. Azap Yolu: Sullivan, John Rooney adına çalışmaktadır. Rooney'in oğlu Sullivan'ı postalamak için Sullivan ve oğlunu tehlikeye atınca peşlerine polisi takar. Olaylar ise sarpa sarar.
  6. Köstebek: Mafya ve polisin nasıl iç içe geçtiğini gözler önüne seren bir filmdir.
  7. Carlito'nun Yolu: Carlito, eski bir uyuşturucu suçlusudur. Hapisten kurtulmuş ve normal bir yaşam istemektedir. Ancak geçmişi bir türlü yakasını bırakmayacaktır.
  8. Özel Tim: Büyük bir uyuşturucu lideri kendisini kurtarana para ödülü sunar. Sonuç olarak herkes bu adamı kurtarmaya odaklanacaktır. Özel Tim ise bu anı bekleyerek sonuçları size izletecek.
  9. Kapışma: Londra'nın yer altı suçlarını detaylarıyla görebileceğiniz muhteşem bir filmdir.
  10. Yaralı Yüz: Anlatmaya gerek yok. Alpaçino var. Uzatmadan sakince izleyin. "Ben, Tony Montana'yım" dediğinde delirmeyin. Saçma bir replik ama adamın oyunculuk muazzam.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder