En İyi Aksiyon Filmleri Listesi Sevenleriyle Buluşuyor

  Hiç yorum yok

Dünya çapında izlenme rekorları kıran en iyi aksiyon filmleri listesi ile en çok sevilen filmler listesine benzeterek sizlere yansıtmaya çalışıyoruz. En iyi aksiyon filmleri listesi ile birlikte izleyenlerin ilgisi olabildiğince çekilmeye başlandı. En iyi aksiyon filmleri listesi 2019 yılına özel serisi sizler için belirlendi. En iyi macera filmleri ile de listemizi genişleteceğimiz için siz aksiyon severleri harika bir liste bekliyor. En iyi aksiyon filmleri listesi için hemen incelemeye başlayınız. Türk aksiyon filmleri olmadığından bizde ne yapalım yine sarıldık yabancı filmlere. En çok izlenen aksiyon filmleri için listemizin tamamına bir göz atın ve bizlere yorum atarak listemizi genişletmemize lütfen yardım edin. Cinselliğin abartıldığı Netflix dizileri listemden haberdar mısın? Hemen tıklayarak listeme göz atabilirsin.


Logan (2017) - Çok Sevilen Süper Kahraman Filmleri


Logan filminden sonra büyük bir kitle kaybı yaşayan bir serinin daha sonuna geldik. En azından benim için bu serinin artık bir önemi kalmadı. Emekliliğe ayrılan süper kahramanımız yeni birinin evrimleşerek dünyayı tehdit etmesiyle mecburen geri dönüş yapıyor. Çok sevilen süper kahraman filmleri için buraya tıklayabilirsiniz.

aksiyon filmleri önerisi
Logan - Çok Sevilen Süper Kahraman Filmleri

Baby Driver - En İyi Macera Filmleri


Şimdi sırada 2017 yılına damga vuran filmler arasında yer alan Baby Driver'ı inceliyoruz.Özel bir şoför olan bir gencin seçtiği meslek şimdilik masum gibi dursa da sadece şoförlüğü soygunculara yaptığı için çok fazla sevilen bir film olmayı başardı. En iyi aksiyon filmleri listesi içerisinde yer bulan Baby Driver'ı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. En son eklenen aksiyon filmleri arasında neden sürekli bu film var? Aslında 2017 yapımı olmasına rağmen sürekli listelerde bu filmin çıkmasının en büyük nedeni belkide sizler için bir işaret veriyor oluşudur. Kesinlikle izlemeniz gerektiği yönde bir işaret! Son çıkan aksiyon macera filmleri için listemizi güncel olarak takip edebilmek adına sitemize abone olabilirsiniz.

En iyi aksiyon filmleri
Baby Driver - En İyi Macera Filmleri

The Dark Knight - En İyi Soygun Filmleri


Gotham'ı savunmayı adeta hobi haline getiren Batman tekrar Joker ile karşı karşıya geliyor. The Dark Knight aksiyon severlerin aşırı derecede beğenisini toplamayı başardı. En iyi yabancı filmler arasında yerini alan The Dark Knight filmi için aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz. Banka soygunuyla akıllarda inanılmaz sahneler bırakacak olan bu filmi hemen izleyebilirsiniz. Ayrıca cinselliğin abartıldığı Netflix dizileri için tıklayıp bir başka yazıma göz atmaya ne dersin? Eski macera aksiyon filmleri serilerinde Batman serisi zaten olmazsa olmaz yapımlardan birisi. Bana kalırsa çekilen her filmin hakkı veriliyor. Diğer süper kahraman zırvaları gibi değil.

Terminator Serisi - En İyi Bilim Kurgu Filmleri


Bu filmden bahsetmeme gerek var mı? Aksiyon deyince akla gelen en popüler aksiyon filmleri arasında yer alan Terminator filminin konusu kısaca şöyledir: Geçmiş ve gelecek üzerine oluşturulan human ve robot karışımı bir film olan bu filmde aksiyona doyacaksınız. Özellikle terminator 2 filminde T-800 ve T-1000 serilerinin kapışmalarını izleyeceksiniz. Bu aksiyon dolu sahnelere sahip olan film sizleri kendinizden geçirecek. Eski yabancı aksiyon filmleri arasında bilindik bir film olan Terminator serisini hemen izleyin. Eski macera aksiyon filmleri seviyorsanız. Görüntü kalitesi o kadar önemli değil film kaliteli olsun yeter diyorsan Terminator senin için doğru adres olacaktır!

aksiyon sahneleriyle ünlü filmler
Terminator - Aksiyon Dolu Sahnelere Sahip Olan Filmler

Lethan Weapon 


Bilmiyorum ama harbiden izlemeyen yoktur. Konuyu bile anlatmama gerek yok. Ama kısaca gene bahsetmem gerekirse dedektif Roger ile yeni ortağı arasında geçen gizemli bir soruşturmayı esas alan seri dünya çapında izlenme rekorları kıran filmler arasına girmeyi başardı. Ayrıca en popüler aksiyon filmleri olarak bilinen bu seride aksiyon dolu sahneleriyle gözleri boyamayı başaran bir film sizleri bekliyor! Yabancı aksiyon filmleri izlemek istiyorsanız bu filme hemen bir göz atın. İzlemeyenler adeta klasikleşmiş aksiyon filmleri arasında yer alan muazzam bir filmi kaçırıyorlar.

Aksiyon macera filmleri izleyicileri için dipnot bu film bittikten sonra diğer izlediğiniz aksiyon filmleri pek ilgi çekici olmayabilir. Güzel aksiyon filmleri içerisinde gördüğüm için sizlere önerdim. Bir anket sonucu olarak bu listeye dahil etmedim onu da belirteyim. En iyi aksiyon filmleri listesi oluştururken diğer sitelere göz attım. Bu filmi sürekli övdükleri için izledim. Harbiden çok sağlam izlemeden geçmeyin derim.

Lethal Weapon ile ilgili görsel sonucu
Lethan Weapon - En İyi Yabancı Film Önerileri



Kill Bill 


Bir ölümün dönüşü bu kadar muazzam olamazdı. Bir tane bile aksiyon sahnesi olmadan boş geçen bir film olmayan Kill Bill harika bir senaryoya sahip. Kendisini öldüren güçlerden intikam almak için ölümden dönen Gelin'in harika bir aksiyon imzasıyla neler yaptığını göreceksiniz. Ölmeden önce mutlaka izlemeniz gereken yabancı filmler arasında bulunan bu baş yapıt 2003 yılından günümüze kadar aksiyon rehberlerinin tümünde yer almayı başarıyor. Aksiyon filmler eski tarzda olmasıyla yoğun istekler sonucunda Kill Bill filmini de listeye aldık! En çok izlenen aksiyon filmleri arasında bulunan Kill Bill sizler tarafından eminiz ki çok beğenilecek.
En iyi aksiyon sahneleri
Kill Bill - Ölmeden Önce Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Filmler


Gone İn Sixty Seconds 


Memphis'in bütün hayatını düzene sokma çabasını anlatan filmde geçmişinden kurtulamayan bir gencin kardeşiyle birlikte bulaştığı bir bela sonucu bir gecede 50 araba çalması istenen bir görev ile başı belaya girecektir. En iyi aksiyon filmleri listesi içerisinde yer alan Gone İn Sixty Seconds izlenme rekorları kırmış en çok sevilen aksiyon filmleri arasında yer alıyor.

En son çıkan aksiyon filmleri arasında izleyicilerin aşırı ilgisini çeken filmi sizde bir an önce izlemelisiniz. Son çıkan aksiyon filmleri arasında bulunan daha yenileri olmasına rağmen yerini bir türlü bırakmayan bu baş yapıt adeta tam bir macera aksiyon tutkusunu bir arada hissedebileceğiniz bir filmdir. Macera aksiyon filmleri içerisinde belki de sizleri senaryosuyla şaşırtacak olan tek film bile diyebiliriz. En iyi aksiyon filmleri listesi şimdilik bu kadar kalsın. Devamını sizlerin yorumlarıyla birlikte tamamlamayı düşünüyorum. En iyi aksiyon film listesi içerisinde izlerken en heyecan veren yapımlardan birisi net bu oldu. Umarım beğenirsiniz.
Gone İn Sixty Seconds ile ilgili görsel sonucu
Gone On Sixty City - Büyük Soygun Filmleri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder