En İyi Yabancı Dizi Önerileri - En İyi Yabancı Dizi Tavsiyeleri

  Hiç yorum yok
Nasıl İzlemezsiniz? - Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Diziler Dünya tarihinde çekilmiş olan bütün dizilerin bu gibi listelerde yer aldığını biliyorsunuz. Acaba hiç düşündünüz mü? Bildiğiniz üzere en iyi yabancı diziler listeleri son dönemlerde oldukça popüler. Peki, insanlar neden sürekli yabancı dizi izlemek istiyorlar? Cevabı üzerine yüzlerce hatta binlerce yorum yapılmış olsa dahi genel kapsamda herkesin dilinde Türk sinemasının ve televizyonculuğunun geri kalmışlığından yakınılıyor. İşte bu yüzden bizde en iyi yabancı dizi önerileri tek tek araştırıp sunmak istiyoruz.

Türkiye'de yüksek oranda bir izlenim oranına sahip olan yabancı yapımlı bu diziler; belki de kendi ülkelerinde bu kadar rağbet görmüyor olabilirler. En iyi yabancı dizi önerileri araştırdığınızda genel olarak karşınıza çıkan 3-5 dizinin aksine sizler için bu yazımda detaylarla sizi boğmadan dizilerden kısaca bahsederek sizlere yabancı dizi tavsiyeleri yapmaya çalışacağım.

Yazdığım içerikleri beğeniyorsanız. Lütfen yorum yapmayı unutmayınız.
Dizi izleme sitesi tavsiyemiz için tıklayabilirsiniz. Bu arada yabancı dizileri izliyorum çok entelim havası yaratılarak yapılan zekice öneriler için bir başka site olan Ekşi Sözlük'ü ziyaret etmek için tıklayabilirsiniz. Ayrıca merak edenler için erotizm içeren Netflix dizileri listeme de hemen göz atabilirsin.

1. Glee - Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Diziler


Yazı içerisinde pek bilinmeyen yabancı dizileri de sizlere sunulacaktır. Glee, bir lisenin arkadaşlık ilişkileri ve öğretmenlerin etkinliği üzerine oluşturulmuş başarılı bir müzikal dizidir. Mutlaka izlemeniz gereken yabancı dizileri nitelendirdiğim bu yazı da bu diziye yer vermek ve vermemek arasında çok kaldım. Glee dizisinin oyuncu kadrosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Ancak dizinin genel kapsamda sadece bir eğlence aracı olarak görülmemesi ve dizinin bir kültürel farklılığı bulunduğu için verdiğimi belirtmek isterim. Bir müzikal dizisi olan Glee eğlencesiyle sizleri ekranların başına kitlemeyi başaracak. Okulun ezik öğrencilerinin katıldığı bir topluluğa okuldaki popüler öğrencilerin katılmasıyla birlikte her şey değişmeye başlıyor. En iyi yabancı dizi önerileri içerisine giren Glee izleyicilerin olumlu tepkisini almayı başaran güzel bir dizi.

pek bilinmeyen yabancı dizileri
Glee - En İyi Yabancı Dizi Önerileri

2. Being Human - En İyi Yabancı Diziler


Çoğu kişi tarafından oynayan oyuncuların çok tanınmamış olmasından dolayı takip etmediği bir başka dizimiz de Being Human. Being Human, 3 farklı dizi kategorisini içerisine alıyor. Vampir, kurt adam ve hayalet karmaşıklığının tek bir dizi üzerinden verildiği bu yabancı diziyi izlemek isterseniz hiç durmayın derim. En iyi yabancı dizi önerileri arasında yer alan Being Human adeta bir mutant dizi diye nitelendirdiğim bir karmaşıklığa sahip. Üç farklı cins varlığın aynı evde yaşaması durumunu yansıtan bu diziyi izlerken çok keyif alacaksınız. En iyi yabancı dizi önerileri listelerinin başında gelen yapımda oyuncu kadrosuna ulaşmak için tıklayın.

En iyi yabancı diziler kategorinize çok farklı bir yapım eklemek istiyorsanız. Kesinlikle tavsiye edilebilecek bir dizi olduğunu düşünüyorum.

yabancı dizi izle
Being Human - Fantastik Yabancı Diziler


3. Nasıl Ananla Tanıştım? - HIMYM


Biraz saçmalamak istedim... Neyse, How İ Meet Your Mother dizisini ısrarla listelere sokmamaya çalışsam da sizlerden gelen yorumlar ve sosyal medya mesajları üzerine HIMYM dizisini de ölmeden önce izlemeniz gereken yabancı diziler kapsamında haydi es geçmeyeyim dedim. Ancak bana kalırsa bu diziyi izledikten sonra 4. diziye başlamanızı ve HIMYM'ın babasıyla tanışmanızı tavsiye ederim. En iyi yabancı dizi önerileri yaptığım bu yazımda en çok izlenen yabancı diziler arasında bulunan How I Meet Your Mother eğlencesiyle evlerimize neşe getiriyor. İzleyicilerin izlerken çok eğlendiği bir diziye merhaba diyelim. Bir arkadaş ortamının güzelliğini yansıtan dizi en iyi yabancı dizi önerileri listemin en gözdelerinden birisidir. Oyuncularını öğrenmek için tıkla.

en iyi diziler
How I Meet Your Mother - En İyi Yabancı Dizi Önerisi


4. Friends - Kült Yabancı Diziler

Gerçekten ama gerçekten bu kadar eski bir yapım olmasına rağmen hala unutulamayan yabancı diziler listesinde yerini alan bu diziyi hiç şüphe etmeden izleyebilirsiniz. Friends, arkadaş gruplarıyla komik ve dramatik anlar yaşayan bir grup arkadaşın hayatını konu alıyor. En iyi yabancı dizi tavsiyeleri arasında bu diziye yer vermiyorsanız. İleride bir gün izlediğinizde neden bu kadar geç kaldım diye Filmeskop ailesine kızmayın. Oyuncu kadrosunu da Onedio çok güzel işlemiş. Hemen tıklayarak ulaşabilirsin.

en iyi komedi dizileri
Friends - En İyi Yabancı Dizi Tavsiyesi

Bu arada  arkadaşlar en iyi yabancı dizi tavsiyeleri listesi de oluşturmayı düşünüyorum. Sizlerden gelen yabancı dizi tavsiyeleri doğrultusunda yeni bir liste oluşturup sizlere o diziler hakkında ilk yorumumu paylaşacağım. Dizilerin kalitesi bakımından sitemizde yayınlanacağını da belirtmek isterim. Yorumlar ona göre gelirse sevinirim. Harbiden en iyi yabancı dizi önerileri arasında izlediğim en eski yapım diyebilirim. Ancak eski olması kötü olduğu anlamına gelmez. Klişe bir yabancı dizi de değildir. Kendisine has bir dokusu olan inanılmaz eğlenceli bir dizidir. En iyi yabancı dizi tavsiyeleri listemin dördüncü dizisi olan bu yapımın yeri bende çok ayrıdır. İzlediğim ilk yabancı diziydi.

5. Two And A Half Men


İzleyicilerin ne izledim lan ben şimdi dedikleri dizilerden birisidir. Aslında oldukça sıradan bir konuya sahip gözükse de oyuncuların profesyonelliği bizleri ekran başına kilitliyor. En iyi yabancı dizi önerileri listemin beşinci dizisi olan Two And A Half Men aslında tam bir aile komedisi. Charlie Harper ve Alan Harper olarak iki kardeşin tekrar birlikte yaşamasıyla aralarına Alan'ın oğlunun katılmasıyla Charlie'nin çapkın hayatı ağır bir darbe alıyor. En iyi yabancı dizi önerileri listemde neden yer verdiğimi diziyi izledikten sonra göreceksiniz. En iyi yabancı dizi tavsiyeleri verdiğim bu yazımda sezonlarının tamamını bitirdiğim bir yapım olduğunu belirtmek isterim. Çok uzundur ama bölümler kısa sürdüğü için sizi yormaz. Oyuncu bilgileri için tıklayın.

Two And A Half Men dizi incelemesi
Two And A Half Men - En İyi Yabancı Dizi Önerisi


6. Sex Education


Son zamanların konuşulan dizilerinden birisi olan Sex Education biraz cinselliğin abartıldığı diziler arasında gözükse de en iyi yabancı diziler arasında yer almayı da hak ediyor. En iyi yabancı dizi önerileri listemin gözde dizilerinden birisi olduğunu belirtmek isterim. Otis isimli birinin hayatını ele alan bu yapımda Otis'in annesinin ve babasının ayrı olması gerçeğiyle bir gencin yaşantısı gözler önüne seriliyor. Ancak çocuğun çok daha başka problemleri bulunuyor. Otis'in annesi bir seks psikiyatrı olarak karşımıza çıkıyor. Otis'in annesi sayesinde öğrendiği cinsel bilgiler başını öyle farklı belalara sokuyor ki izleyicileri kahkahalara boğabiliyor. En iyi yabancı dizi önerileri yaptığım bu yazımda umarım ilginizi çekebilecek bir diziyi sizlerle paylaşıyorumdur. Oyuncularını öğrenmek isteyenler tıklayabilirler. Bu diziden bahsetmişken erotizm içeren Netflix dizileri listemi incelemek isteyebileceğin aklıma geldi.

7. Daredevil

En son Netflix'in popüler dizilerinden bahsetmeye başlamışken en iyi Netflix yapımlarından birisi olan Daredevil'ı es geçmek içime hiç sinmedi. Matt Murdock, avukatlık yapan kendi halinde ancak gözleri görmeyen birisidir. Gözleri görmediği için insanlar tarafından küçümsenerek bakılan Matt Murdock aslında bambaşka bir hayata sahiptir. Geceleri şehrini kötülerden koruyan kör bir adam olan Daredevil karakteriyle bütünleşen Matt Murdock'u çok zor günler bekliyor. En iyi yabancı dizi tavsiyeleri arasında yer vermesem içim rahat etmeyecek bir diziydi. Oyuncuları kim diye merak edenler hemen göz atabilir.

Daredevil dizi incelemesi
Daredevil - En İyi Netflix Dizileri

8. Chuck 


İzlediğim en güzel diziydi diyebilirim. Hem eğlence hem de aksiyonun bir arada olduğu en iyi yabancı diziler arasında gördüğüm harika yapımlardan birisidir. İzleyicilerinin gerçekten hayran olduğu ve bittiği için gerçekten ağır tepki gören bir dizidir. En iyi yabancı diziler listelerinin çoğunda görebileceğiniz bir diziyi sizlere tanıtıyorum. Chuck, Stanford üniversitesinden arkadaşı yüzünden atılmış bir adamdır. Arkadaşından doğum gününde gelen bir mail yüzünden başına hiç ummadığı bir bela açılmış olur. En çok sevilen yabancı diziler arasında yer alan Chuck hem bir ajan dizisi hem de bir komedi dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncu kadrosu için tıklayabilirsin. En iyi yabancı dizi önerileri listemin genişlemesi için yardımın gerekiyor. Lütfen yorum yapmayı unutmayın.

chuck dizi incelemesi
Chuck

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder