Çok İzlenen En İyi Nostaljik Western Film Listeleri İçinden

  Hiç yorum yok


Uzak Batı’ya özgü kovboy ve yerlilerin amansız çekişmeleri, at üstünde geçen günler ve kendine has dokusuyla adeta bir klasik olan en güzel Western filmlerine nostaljik Western film listeleri ile erişebilirsiniz. En iyi Western filmleri nelerdir diye merak ediyor ve geçmişten bugüne en popüler Western filmleri için tek bir çatı altında ulaşmak istiyorsanız Western film listelerini gözden geçirebilirsiniz.

En ünlü nostaljik Western film listeleri içerisinde son yıllarda pek çok sinema tutkununun tercih ettiği çetin mücadelelere sahne olan çok sayıda farklı Western filmi bulabilirsiniz. Örneğin; epik Western filmleri kategorisinde destansı savaşların sahnelendiği filmleri izleme fırsatına erişebilirsiniz. Western komedi filmleri Batı’ya özgü bir mizah ile doyasıya kahkaha imkanı sağlarken romantik Western filmlerinin ise duygusal aşk sahneleri ile kalbinizi ısıtacağına emin olabilirsiniz. Son olarak eski tarihte çekilmiş Western filmleri kadar yakın zamanda çekilmiş en popüler Western filmlerine de yer veren nostaljik Western film listeleri ile Batı’nın kendine has kültürünü keşfedebilirsiniz.

Arkadaşlar izleyebileceğiniz cinselliğin abartıldığı netflix filmleri listeme ulaşabilirsiniz. Yanı sıra en iyi komedi dizileri izleyebilirsiniz. Başka bir web sitesinde gördüğüm 2020 yılında yapılmış aksiyon filmleri için de bu listeden erişim sağlayabilirsiniz.

En Ünlü Nostaljik Western Film Önerileri


İyi, Kötü ve Çirkin


Hiç şüphesiz en iyi Western filmleri denildiği zaman pek çok sinema izleyicisi için ilk sırada İyi, Kötü ve Çirkin yer alır. Üç silah arkadaşının maceralarını konu edinen film nostaljik Western film listeleri içerisinde kült bir film olarak da nitelendirilebilir. Oyuncu kadrosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi, Kötü Çirkin Film İncelemesi ve yorumları
İyi, Kötü Çirkin Film İncelemesi


The Hateful Eight


The Hateful Eight, İç Savaş’ın bitmesinden uzun bir süre sonra bir grup yabancının dondurucu tipiden kurtulmak için dağdaki bir konak alanına sığınmalarını ve bu esnada bir takım kötü adamlara karşı verdikleri hayatta kalma mücadelesini konu edinir. En iyi Western filmleri denildiğinde akla gelen ilk filmler arasında yer alan bu yapımın yönetmenliğini Quentin Tarantino üstlenmektedir. Oyunculara buradan ulaşın.


The Hateful Fight Film incelemesi
The Hateful Fight Filminin Konusu Nedir?


İz Peşinde


Ünlü yazar Charles Portis’in popüler romanından aynı isimle uyarlanan İz Peşinde Batı’da geçen bir kahramanlık ve intikam destanını konu edinir. 1870’li yıllarda İç Savaş’tan yeni çıkan bir Amerika’da geçen film nostaljik Western film listeleri içerisinde sinema tutkunlarının tercih ettiği filmlere örnek olarak gösterilebilir. Oyuncu kadrosu için tıklayın.

3:10 Yuma


Sevilen aktör Russel Crowe’nin devleştiği kült Western filmleri arasında yer alan 3:10 Yuma, azılı bir kanun kaçağı ile birlikte seyahat etmek zorunda kalan ve bu süreçte eşlik ettiği seri katilden çok şey öğrenen Evans isimli bir çiftçinin başından geçenleri konu edinir. Çekildiği yıla göre gerçekten başarılı bir Western filmi olan 3:10 Yuma her insanın ikinci bir şansı hak ettiğini gözler önüne sermesi ile de bilinir. Bütün sanatçılar için tıklayın.



Uzak Ülke


Geçmişlerini geride bırakmak isteyen 4 kovboyun öyküsünü anlatan Uzak Ülke, 2003 yapımı bir Western filmi olmasına rağmen çekim kalitesi ile pek çok sinemaseverin favorisidir. Hikâyede 4 kovboyun yegâne amacı da hayatta kalmak ve kaybettikleri değerleri ayakta tutmaya çalışmaktır. Ancak her ne kadar şiddetten uzak kalmaya çalışsalar da geçmişleri onların peşini bırakmaz ve hareketli günlerini geri getirir. Filmin kadrosuna ulaşın.


Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti


2007 yılında beyazperdeye çıkan ve sevilen aktör Brad Pitt’in başrolünü üstlendiği Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti adlı film, 1881 senesinde 34 yaşında olan Jesse’nin öyküsünü seyirciler ile buluşturur. Filmin hikâyesine göre karmaşık bir soygun planı yapan Jesse James, bir yandan da peşine düşen ödül avcıları ile mücadele eder. Nostaljik Western film listeleri içerisinde ayrı bir yeri bulunan Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti, başarılı oyunculukları ile de göz doldurmaktadır. Kadrosundan bilgi almak için buraya tıklayın.

Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti film incelemesi
Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti


Ölü Adam

Ölü Adam film incelemesi
Dead Man - Eski Tarihi Western Filmleri

Vahşi Batı türü filmlerin son yıllardaki en iyi örnekleri arasında yer alan Ölü Adam, genç bir adamın gizemli bir dünyaya gerçekleştirdiği içsel ve fiziksel yolculuğu seyircilere aktarır. Nostaljik Western film listeleri içerisinde unutulmaz filmlerden birisi olarak da nitelendirilen Ölü Adam, yediden yetmişe pek çok sinema bağımlısının da sevgilisi haline gelmiştir. Ölü Adam filminin oyuncuları için tıklayın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder