Filmeskop Farkıyla Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi

  Hiç yorum yok
En çok istenen listelerden birisi komedi dizi tavsiyeleri listesi artık sizlerle birlikte. İzlerken gülmekten yerlere yatacağınız yabancı diziler artık elinizin altında. Komedi yabancı dizi tavsiyeleri yaptığım bu yazımda amacım sizler için en iyi komedi dizileri listesini hizmetinize sunmak. Komedi dizi tavsiyeleri listesi yaparken çeşitli bloglar, forumlar ve internet sitelerinden araştırma yaptım. Komik yabancı diziler arasında yer alan birçok seçeneği çoğunlukla çeşitli sözlük platformlarından buldum. Komedi dizi önerisi yaptığım bu yazım umarım ilginizi çeker. Yazımı paylaşarak yayarsanız. Gerçekten çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler paylaşan arkadaşlara. Özel olarak hazırlanan en iyi yabancı diziler sıralaması 2020 başlıklı yazıma mutlaka göz atmayı unutmamalısın.

1. Two And A Half Men 


İzlerken cidden keyif aldığım eski yabancı dizilerden birisiydi. Komedi dizi tavsiyeleri listemin ilk filmi olmasının nedeniyse dizinin yalnızca şok etkisi yaratan finaliydi. Biraz uzun bir dizi ancak bölümler kısa süreli olduğu için hemen bitiyor. Alan Harper, eşiyle ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra kardeşi Charlie Harper'ın yanına taşınıyor. Ancak ailecek çok yakın olmayan bu aileye Charlie hiç ayak uyduramıyor. Aile hayatına alışkın olan Alan Harper ve Charlie Harper'ı çekişmeli günler bekliyor. Komik yabancı diziler listelerinin tümünde yer verilen bu yapımda Charlie'nin çapkınlığına özenip Alan'ın ne kadar saçma bir karakter olduğunu adım adım hissedeceksiniz. 

komik yabancı diziler
Two And A Half Men - Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi

2. Friends 


Abi birçok kişi How I Meet Your Mother'ı önerip duruyor. Evet, onunda güzel olduğu noktalar var. Ancak komedi dizi tavsiyeleri veren platformlarda bu diziye yer verilmediğini görünce deli oldum. Ross ve Rachel'ın saçma aşkı ve Joey'in kahkahalara boğduğu sahneler bunları unutmak nasıl mümkün olabilir.  Tam bir arkadaş ortamını anlatan bu dizi sizleri eğlencenin dibine vurduracak. HIMYM'den farklı olarak şunu söyleyebilirim. Hiçbir farkı yok! Gerçekten yok çünkü HIMYM dizisi bildiğin aynısı şeklinde ilerliyor. O yüzden çok ayar olmuştum. Ancak HIMYM'da hiç fena bir dizi değil. Ona da kısa süre sonra alıştım.

komik yabancı diziler
Friends - En İyi Yabancı Diziler

3. How I Meet Your Mother


Hazır o kadar adını geçirdim. Diziden biraz bahsedelim. Komedi dizi tavsiyeleri listesi oluştururken söylediğim üzere bütün listelerde Friends yerine yer alan bir yabancı diziyi tanıtacağım. How I Meet Your Mother, Barney karakteriyle can bulmuş ve insanı eğlenceye boğan bir yapım. Sadece Barney için bile izlenebilecek bir yapımdır. Marshall, Ted, Robin ve Lilly karakterlerinin Barney ile olan arkadaşlıkları üzerinde daha çok durulduğu bir senaryo sizleri bekliyor. Ancak diziyi izlerken Ted'e lütfen benim gibi sinir olanlar yorum yapsın. Arkadaş bir insan her önüne gelenle evlilik hayali kurar mı? İşsizlik böyle bir şey herhalde.

en komik yabancı diziler
How I Meet Your Mother - Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi

4. Californication


Diziyi daha çok cinselliğin abartıldığı yabancı diziler listelerinde görmüş olsam da komedisinin de hiç düşük olmadığını düşünüyorum. Hank isimli bir yazarın eşinden ayrılmasıyla birlikte değişen hayatını ve kariyerini ele alıyor. Hank, çapkın bir adam karakterine sahip olarak ekranların karşısına çıkıyor. Karizmasıyla, öz güveniyle ve yakışıklılığıyla izleyicilerin büyük ilgisini gören Californication komedi dizi tavsiyeleri listesi içerisinde en yüksek sıralarda yer bulabilen önemli dizilerden birisidir.

cinselliğin abartıldığı yabancı diziler
Californication - En İyi Komedi Dizileri

5. Black Books


Çok kısa sürmüş olsa da izlerken gerçekten eğlendiğim bir diziydi. Yazık oldu harbiden çok güzel ilerliyordu. Bir kitapçı düşünün ki kitap satmak istemiyor. Aslında kütüphanesini kimseyle paylaşmak istemeyen bir adamın hayatını ele alıyor. Dükkana müşteri geldiğinde gerçekten çıldıran bir iş yeri sahibini daha önce tanımış mıydınız? İşte karşınızda anti Türk esnafı! Black Books, komedi dizi tavsiyeleri listesi paylaşan platformlarda pek yok. Daha çok forumlarda sözü edilen bir yapımdır. Türkiye'den çok fazla izleyici bulmadığı için pek bilinmiyor. Zaten altı üstü 3 sezon sürmüştü.

ölmeden önce izlemeniz gereken diziler
Black Books - Komik Yabancı Diziler

6.  Community 


Jeff Winger'ın avukatlık hayatının bittiğini öğrendiği ve aslında basit bir dramatik durumla başlayan bir diziye hoş geldiniz. Winger'ın avukatlık yaptığı dönemlerde aslında üniversiteden mezun olmadığı anlaşılmıştır. Avukatlık bölümünü bitirmesi için ayarlanan hileli bir durum sayesinde Jeff Winger avukat olabilmek için okula başlamak zorunda kalıyor. Yeni tanıştığı bir topluluk sayesinde eğlenceli anlara seyirciyi dahil ederek inanılmaz eğlenceli üniversite günleri başlıyor. En iyi komedi dizileri ve komedi dizi tavsiyeleri listesi verdiğim bu yazımda Community dizisinin yerini alması bence oldukça doğal. Birçok kalitesiz diziyi izleyeceğinize bari en azından gülün.

en iyi komedi dizileri
Community -Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi

7. Two Broke Girls


Babasının iflas etmesinden dolayı daha önce çok zengin olan Caroline kendisini bir anda fakir bir hayatın içinde bulur. Hatta o kadar fakir bir hayatın içinde bulur ki ne iş yapacağına bile karar veremez. Bir kafede görmüş olduğu ilan ile birlikte garsonluk yapmaya başlayan Caroline kısa süre içerisinde Max ile arkadaş olur. Birlikte bir iş kurmaya karar veren iki kafadarın para biriktirme serüvenleri dizinin her bölümünün sonunda kaç para biriktirdiklerine dair bir sane yer alıyor. Komedi dizi tavsiyeleri listesi yapıyorsan reis gözünü seveyim şu diziyi de ekleyin.

komedi dizi tavsiyeleri 2020
Two Broke Girls - Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi 

8. Glee 


Müzikal yapımlarından hoşlanıyorsan bu dizi tam senlik olabilir. Glee, bir müzih hocasının lisedeki öğrencileri için açtığı bir müzik kulübü ile birlikte silik öğrencilerin yer aldığı bir grup oluşturduğunu öğrenmesi uzun sürmüyor. Silik öğrencilerin toplandığı bu ekibe kısa süre sonra okulun en popüler kişileri katıldıktan sonra dizi çok daha farklı yönlere evriliyor. Lisedeki gruplaşma olaylarının eğlencesini anlatan Glee komedi dizi tavsiyeleri listesi için en güzel dizilerden birisi olduğunu düşünüyorum. En iyi komedi dizileri olarak bilinen bu listedeki her diziyi izledim. Yani kafama göre okuyup evirip çevirip yazmıyorum. Emek var emek!

müzikal yabancı dizi önerileri
Glee - Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi

9. Chuck 


Bittiği için çok çok üzüldüğüm dizilerden birisini anlatmak istiyorum. Durun biraz mendil alıp geleyim. Gülmekten gerçekten ağlayabileceğiniz bir dizi isiyorsanız. Chuck dizisini şiddetle tavsiye ederim. Chuck isimli bir karakterin ablasıyla birlikte yaşadığı bir dönem ele alınıyor. Ancak esas konu ablasının yanı sıra Chuck'ın kariyeri oluyor. Chuck, eskiden Stanford üniversitesinden arkadaşı yüzünden atılmıştır. Arkadaşı tarafından atılan Chuck'ın kızgınlığı hala geçmemişti. Doğum gününde Chuck'a gelen bir mail Chuck'ın hemen dikkatini çekti. Arkadaşından gelen maili açtığında gizli devlet bilgileri bir sanal gerçeklik sayesinde hepsi Chuck'ın beynine yerleştirildi. Bunun üzerine NSA ve CIA Chuck'ın peşine 2 özel ajanı taktı. Artık Chuck yeni bilgisayar olarak karşımıza geliyordu. Heyecanlı ve eğlenceli günler Chuck için daha yeni başlıyordu. En iyi komedi dizileri arasında net yer verilen bir dizidir. Olmayan bir liste neredeyse hiç görmedim. Komedi dizi tavsiyeleri listesi içerisinde benim yer vermeme ihtimalim asla olmayan bir diziydi. Komedi dizi tavsiyeleri listesi yaptığım bu yazımın yanı sıra en iyi aksiyon filmleri listeme de göz atmak isterseniz tıklayın.

en iyi komedi dizileri
Chuck - Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi

10. The Big Bang Theory 


İzlediğim en zekice dizilerden birisiydi. Eğlence açısından zeka seviyesinin kullanılıp zekice esprilerin yapıldığı bir diziye daha önce hiç rastladınız mı? Komik yabancı diziler ve zekice espriler yapılan dizileri daha önce hiçbir arada görememiştik. Ancak The Big Bang Theory akademik bir yaşantıyı gözler önüne sererek insanları kahkahaya boğdu. Komedi dizi tavsiyeleri listesi olarak değil. Bu filmin gerçekten kültürlenmek açısından önemli olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum. Dizi de birbirinden farklı kültürlerin eşleşmesiyle ortaya çıkan aslında coğrafya ayırt etmeksizin ne kadar çok benzediğimizi görmeniz için listeye eklemek istedim. Komik yabancı diziler ve en iyi komedi dizileri olarak bilinen bir yapım olarak nitelendirmeyin. Cidden bütün olay komedi dizi tavsiyeleri listesi oluşturmak değil. Benim için gerçekten önemli olan hem kültürlenmek hem de eğlenmek diyorsan. Bu gibi kaliteli yapımları tercih etmelisiniz.

komik yabancı diziler
The Big Bang Theory - Komedi Dizi Tavsiyeleri Listesi 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder