How To Sell Drugs Online Dizi İncelemesi ve Yorumlar

  Hiç yorum yok
How To Sell Drugs Online dizi incelemesi yaparken başlıklar yardımıyla konusundan esinlenip kendime göre acı gerçekleriyle diziyi incelemek istiyorum. Özendirici yapısının bulunduğu kanaatinde olduğum bir yapı insanlara yanlış yönde bir eğilim verebilecek nitelikte. Şaka bir yana "dalga geçiyorum" bana kalırsa oldukça başarılı bir yapım olmuş. Hayalin ötesinde bir sistemin böyle işler bir vaziyete getirilmesi korkunç derecede güzel gözüküyor. İnsanın gerçekten bu tarz işlerden anlaması gerektiğini düşündürüyor. (internetten kodlamaktan bahsediyorum)

Not: Benzeri olmasa da en çok merak edilen cinselliğin abartıldığı Netflix dizileri listemiz güncellendi. Göz atmak isteyenler inceleyebilir. Yanı sıra yabancı dizi önerileri 2020 güncel listemi hemen incelemek isteyebilirsiniz.

How To Sell Drugs Online İzleyici yorumları

How To Sell Drugs Online Dizisinin Konusu


How To Sell Drugs Online dizi incelemesi yaparken göz attığım en ama en önemli konu oyuncuların isimleri olmuştu. Senaryoyu ve hikayeyi duyduğumda iki tane amatörün işin altından kalkamayacağına adım gibi emindim. Konu itibariyle; 17 yaşındaki gençlerin internet üzerinden oluşturdukları bir ağı nasıl bir "uyuşturucu şebekesi" haline getirdikleri konu ediniliyor. Elbette bu kadar kaba anlatmış olmam size anormal gelebilir. Ancak dizi basit bir dille böyle ifade edilebilir.

How To Sell Drugs Online dizisinin konusu bütün itibariyle size aktarılması gerekirse; Dizi tamamıyla iki gencin basit ve sıradan yaşantısını gözler önüne seriyor. Moritz ve Lenny'nin basit gözüken öyküsü büyük bir maceraya dönüşen serüvende Moritz sandalyeye mahkum olan arkadaşı Lenny ile bambaşka bir yola sapmaya başlıyor. Moritz'i bu karanlık çukura sürükleyen Lisa'nın olayı ise bizi dizinin başlangıcına itiyor. Moritz ve Lenny bu kadar masum çocuklar iken nasıl bu kadar kötü bir yola sapabilirler? İşte her zaman olduğu gibi bir erkeği bir kadın, bir kadını ise bir erkek yakıyor. Lisa Amerika'da yaşadıklarından etkilenmiş ve orada uyuşturucuya başlamıştır. Amerika'dan geri döndüğünde Moritz'i hayatında istemez. Dolayısıyla hırs yapan Moritz'i bambaşka bir serüven beklemeye başlar. Bambaşka bir dizi incelememize göz atmak için de tıklayabilirsiniz.

How To Sell Drug Online İzleyici Yorumları


How To Sell Drugs Online izleyici yorumları bana kalırsa abartıldıkça abartılan bir tekrara dönmüş. Kimileri gerçekten "bu diziler insanları bozar" niteliğinde yaklaşırken kimileri de "hayranlıktan geberiyorum" tarzıyla diziye yaklaşmış. Abartmanın çok bir anlamı olmadığı bu dizi 10 üzerinden puanlanırsa Filmeskop ailesine göre 7 puan alabilir. Oyunculukların iyi olduğunu düşündüğüm için bu kadar yüksek verebiliyorum. Yoksa konunun bu kadar basit bir mantıkla fantastik olduğunu bildiğim için gerçekçiliğini kaybetmesi benim açımdan çok önemli bir eksiydi. How To Sell Drugs Online dizi incelemesi ile sizlere basit bir tanıtım yapmış olduk. Netflix platformunun üzerinden diziyi izleyebileceğinizi unutmayın. Emeğe saygısızlık yapmayalım. Oldukça uygun fiyatlarla adamlar deli gibi dizi çekiyorlar. Bence değer dediğim birçok diziyi Netflix'ten izleyebilirsiniz. Ayrıca dizi önerileri yaptığım bir başka diğer yazıma da göz atmayı düşünebilirsin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder