Cinselliğin Abartıldığı Yabancı Diziler - Erotik Diziler

  Hiç yorum yok
Cinselliğin abartıldığı yabancı diziler arasında yerini alan en ünlü 3 farklı +18 yabancı diziler listesini sizler için hazırladım. Yabancı cinsel diziler ile izleyicileri şaşırtan birçok sahnenin var olduğu 3 farklı yapımı sizlere sunmak isterim. Erotizmin bol olduğu diziler ile gündemde zaten yerini almış olan Game Of Thrones gibi diziler yerine biraz daha eskiye yönelik bir yolculuk yaptım. Cinselliğin abartıldığı yabancı diziler listeme göz atmaya hazırsan direk aşağıdan başlayabilirsin. Ayrıca farklı alanlarda dizi tavsiyeleri için mutlaka bir başka yazım olan en iyi yabancı diziler başlıklı yazımı inceleyin.

Yabancı senaryolar ile birlikte insanların gözü önünde yaşanan bu yeni nesil televizyonculuk olarak nitelendirilen serüvende artık cinsellik yadırganmadığı düşünülerek insanların gözüne sokuluyor. Ayrıca sürekli olarak dizi olarak nitelendirilen bu sahneler aslında erotik filmler için adeta birebir niteliklere sahiptir. Yabancı dizi önerileri için yanıp tutuşan tutkunlar için bu dizilerin her ne kadar kaliteli olanları olmasına rağmen sizlere tavsiye edip etmemek tam olarak bize düşmez. Ancak yaş sınırı olan bu dizilere kendi öz benliğiniz açısından yaş sınırlarına uygun yabancı dizileri izlemeniz tavsiye edilir. Cinselliğin abartıldığı yabancı diziler listesi okurların istekleri doğrultusunda hazırlanmıştır.

1. Spartacus

Efsanevi senaryosuyla tam bir tarihi tutkunun eseri olacakken adeta seks ve kölelik sistemiyle birleştirilerek daha fazla reyting almak adına 2. sezondan itibaren yolunu kaybeden bir dizi olarak nitelendiriyorum. Çünkü dizinin konusuna göre cinselliğin abartıldığı yabancı diziler arasına girmesi pekte şaşırtıcı değil aslında. Dönemine göre yapılabilecek en düzenli seviyede yapılmaya çalışılsa da internet aleminde dolaşan küçük kardeşlerimizin pek izlememesi gereken sahneleri bulunuyor.

Bu arada Spartacus artık Netflix platformunda yer almaya başladı. Yüksek kaliteyle izlemek isteyenler Netflix üzerinden izleyebilirler.  Yabancı cinsel diziler listesi için 1 numara sayılan Spartacus'ten hemen sonra Entourage geliyor. 

cinsel yabancı diziler

2. Entourage 

Gerçekten yadırganamayacağını düşündüğüm serilerden birisidir. Entourage Vincent Chase olarak bilinen bir Hollywood yıldızının kardeşi ve arkadaşlarıyla yaşadığı bekar hayatını ele alıyor. Absürt derecede cinselliğin ön planda olduğu diziler arasında yer aldığını tam olarak düşünmesemde bazı yönleriyle yine de cinselliğin kullanıldığı izleyiciler tarafından söylenmiştir. Ancak dizinin yapımı ve amacı itibariyle asıl amaçlanan noktalardan birisinin bu olduğunu düşünüyorum. İzlenebilir bir nitelikte mi diye sorarsanız. Yaşınız tutuyor ise gerçekten tavsiye edilmesi bile beklenmemesi gereken en efsane yabancı diziler arasında yerini alıyor.

en efsane yabancı diziler




3. Californication 

Yazar olarak hayatını devam ettiren inişli ve çıkışlı bir düzene sahip olan Hank Moody'nin aşırı derecede hareketli olan bir yaşamını izleyeceksiniz. Eski bir dizi olmasına rağmen cinselliğin abartıldığı yabancı diziler arasında sayılan bu diziyi izlemekten çekinmeyi pek doğru bulmuyorum. Dizinin amacının ve konusunun dramatik yolla belirlendiğini bildikten sonra dizide sadece süt içmelerini beklememek gerekiyor. Doğal olarak Californication'da bu seride yerini almayı başaran ancak bütün sezonlarını bir hışımla izleyebileceğiniz yabancı diziler arasında yerini alıyor.

yabancı dizi önerileri

Buraya tıklayarak önerdiğimiz yabancı dizilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca diğer listelerimizden veya direk tekli olarak film ve dizi incelemelerimiz ile sizlere sunduğumuz harika bir arşivi kucaklamaya ne dersiniz?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder