The Umbrella Academy Dizi İncelemesi - Sezon Değerlendirmeleri

  Hiç yorum yok

 The Umbrella Academy dizi incelemesi ile sizlere The Umbrella Academy 1. sezon incelemesi ve The Umbrella Academy 2. sezon incelemesi hakkında detaylar vermek istiyorum. İzlerken 4 günde tamamını yediğim bir dizi oldu. The Umbrella Academy dizisinin konusu ve The Umbrella Academy oyuncuları gibi gerekli olan tüm detayları da yazımda bulabileceksin. The Umbrella Academy 1. sezon değerlendirmesi ile işe başlamaya hazır mısınız? The Umbrella Academy dizi incelemesi sizler için önemli olmayabilir. Ancak benim için çok özel ve güzel bir diziydi. Dolayısıyla The Umbrella Academy dizi incelemesi yaparken harbi çok severek yazdım. Merak eden sevgili arkadaşlarım başka dizi arayışına girdiyseniz. Mutlaka izlenmesi gereken en iyi yabancı diziler sıralaması başlıklı yazıma göz atmalısınız. Yabancı dizi tavsiyeleri yaptığım bu yazım sizleri bambaşka yerlere götürecek.

The Umbrella Academy dizi incelemesi ile ilgili tüyolar...


The Umbrella Academy 1. Sezon İncelemesi

The Umbrella Academy dizi incelemesi yaparken biraz daha farklı bir eleştirel yaklaşım sergileyeceğim. İlk sezon bana kalırsa tam tadında ilerleyen gerçekçi noktalara da parmak basan bir yapım olmuştu. İkinci sezona geçtiğimde dizinin gerçekten uçarı kaçarı bir dizi oluşu daha da abartılmıştı. The Ummbrella Academy 1. sezon değerlendirmesi yaparken puanım genel itibariyle 10 üzerinde 8.2 olabilir. Puanımın düşmesinin nedeni dizinin gerçekçilikten olan uzaklığıyla ilgili değildir. Örneğin Dizide yer alan karakterlerin basit oyunculuk hataları yapmaları bile bazen beni soğuttu. 

The Umbrella Academy 2. Sezon İncelemesi

The Umbrella Academy 2. sezon incelemesi ve değerlendirmesi yaparken göz önüne sürekli kendisini yaşlı göstermeye çalışan bacak kadar bir velet aklıma geliyor.

The umbrella academy 2. sezon incelemesi


Yani bir karaktere bu kadar anlam yükleyip örgüyü sürekli onun üzerinden döndürmek çok mantıksız oluyordu. Allah'tan Number 5 yerine biraz 1. sezon finalinden itibaren Vanya ağır basmaya başladı. Ancak onunda bir yerden sonra 2. sezonda abartıya döndüğünü hissettim. Kuşlara fısıldayan kıvırcık ablamız herkese her istediğini yapabiliyor. Ancak kıyametin yaşanmasına engel olamıyor. O kısmı da biraz saçma olmuş. The Umbrella Academy oyuncuları aşağıdaki resimde sıralanmıştır. The Umbrella Academy dizi incelemesi yaparken bu konuyu merak edenleri es geçmeyelim dedim.

The Umbrella Academy kimler oynuyor?



The Umbrella Academy Dizisinin Konusu

The Umbrella Academy'de bir milyarderin kıyamet gününün geleceğine olan inancıyla bir gün ansızın doğumu gerçekleşen 7 farklı çocuğun buluşmasıyla dizi başlıyor. Milyarder bu özel çocukları ailelerinden para karşılığı alıyor ve kendi çocukları gibi yetiştiriyor. Çocukların birbirinden farklı yetenekleri ise ileride dönüşü olmayan işlere imza atacakları anlamına geliyor. Manevi babalarından bıkan çocukların evi terk etmesinden belirli bir süre sonra manevi babalarının ölüm haberi herkesi bir araya getiriyor. 17 yıldır kayıp olan Number 5 ise kısa bir süre sonra gelecekten günümüze dönmeyi başarıyor. Ancak sonuçları hiçte hafife alınmayacak düzeylere ilerliyor.

The Umbrella Academy Oyuncuları



The Umbrella Academy Filmeskop Yorumu

Bana kalırsa dizinin izlenebilirliği çok yüksek. Harika bir konu ve inanılmaz bir akıcılık ile işlenmiş. Elbette kurgu olduğu için belli başlı hatalar veya dalga geçeceğim konular olabiliyor. Ancak bu izlememe hiç engel olmadı diziyi gerçekten 4 günde bitirdim. Ciddi vakit ayırdım ve izledim. Size tavsiyem sizlerde bu diziyi mutlaka izlemeniz gereken diziler arasına kaydedin. The Umbrella Academy dizi incelemesi kısacası benim için bu şekildeydi. Sende yorumlarını paylaşmayı ve yazımı sosyal medyanda paylaşarak bana destek olmayı lütfen unutma.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder