Masallardan Geriye Kalan Film İncelemesi - Filminin Konusu

  Hiç yorum yok

Masallardan Geriye Kalan film incelemesi ile izleyici yorumları sizlere bambaşka bir kapıyı aralayan bir filmdir. İnanılmaz psikolojik bir etkiyi hissettiren bu film insanı aşkın kollarında sürüklenirken aldığı ağır darbelerle neşelendiriyor. Masallardan Geriye Kalan filminin konusu yazımın devamında detaylarıyla yer alacak. Masallardan Geriye Kalan izleyici yorumları ve Masallardan Geriye Kalan film incelemesi yazımın tamamını okuduktan sonra yorum atmayı da unutmayın. 

Masallardan Geriye Kalan film incelemesi ve filminin konusu

Masallardan Geriye Kalan Filminin Konusu 

Masallardan Geriye Kalan film incelemesi yaparken bir ara psikolojinin bozulması ne kadar berbat bir durum diye iç geçirmedim değil. Adama üzüldüm bile birazcık. Ancak "yaşattıklarını elbet yaşayacaksın" düşüncesi biraz gaza getirdi. Çektirenler kahrolsun... Şaka bir yana Masallardan Geriye Kalan filminin konusu kimi insanlar için basit gelse de oldukça manidar olmuş. En azından zengin filmleri olarak adlandırdığım klişe bir senaryo olmamış. Erkek ve kadın oyuncunun muhteşem uyumu ve erkeğin eski kız arkadaşına yaşattığı aldatma draması erkeğin kendi kendine psikolojisini bozmasına neden oluyor. Yeni bir sevgiliyle yola çıkan Evren (spoiler yok) zaman içerisinde kendisini çok kötü bir durumda bulacaktır.

Masallardan Geriye Kalan İzleyici Yorumları

Masallardan Geriye Kalan izleyici yorumları köşemizde sosyal medyadan bazı görüntüler ile sizlere film hakkındaki düşünceleri göstermek istiyorum.

Masallardan Geriye Kalan Yorumu


Masallardan Geriye Kalan izleyici yorumları özet haliyle

Masallardan Geriye Kalan Filmeskop Yorumu

Masallardan Geriye Kalan film incelemesi yaparken odaklandığım temel nokta şu oldu. Yıllardan beri göremediğimiz Özgür Çevik rolün üstesinden gelebildi mi? Bana kalırsa harika bir oyunculuk performansı sergileyen Özgür Çevik yine Yabancı Damat kalitesinde bir oyunculuğu bizlere göstermiş oldu. Yakışıklı oyuncunun sade ve doğru duruşuyla filmde rolünün hakkını verdiğini gördüm. Ayrıca filmin final yapış tarzı diğer dram ve romantizm filmlerinden çok daha ayrı bir yapıya sahip olduğunu gösterdi. Gerçekten ilginç ve psikolojik işlenmiş bir senaryo bize sunulmuş. Filmi izlerken sıkılmıyor aksine tutkunu olup gidiyorsunuz. Klişelerle dolu bir başlangıcı yepyeni bir düşünceye bağlamak harika bir çalışmaydı. Unutmayın, ne yaşatırsanız onu yaşayacaksınız. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder