365 Days Film İncelemesi - İzleyici Yorumları - Çılgın Filmin İlk Yorumları

  Hiç yorum yok

Kısa bir özet niteliğinde olması için 365 Days film incelemesi adına kısa ve net bilgiler içeren mükemmel bir anlatımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 365 Days film incelemesi Netflix'in bu özel yapımını derinlemesine anlamak için okumanız gereken bir metindir. 

Son yıllarda yüksek ve sükseli bir ivme yakalayan çevrim içi dizi ve film izleme platformu Netflix, yayınladığı içerikler ile de gündemde konuşulmayı başarıyor. Öyle ki Netflix’in bu kadar yayılması ile birlikte dizi ve film izlemek için Netflix’i tercih etmeyenler de Netflix virallerine maruz kalıyor. Eşcinselleri savunan ve bu durumu toplama enjekte eden filmler ve dizileri yayınlaması sebebi ile de Türkiye’de Netflix platformu tartışmalara sebep oluyor. 365 Days film incelemesi yanı sıra başka dizilere özel yaptığımız incelemeler için tıklayabilirsiniz. Erotizm içeren Netflix filmleri için bir başka listemize göz atmakta ilgini çekebilir. Yanı sıra erotizm içeren Netflix dizileri konusu da dikkatinizi çekebilir.



365 days filminin konusu

Hatta bir yaptırım uygulanması an meselesi. Yayınladığı filmlerden bir diğer gündem olan film ise 365 Days Filmi. Film oldukça ilgi görmesinin yanı sıra acımasız eleştirilere de maruz kaldı. Bir film toplumların kültür ve fikri düşüncelerini ne kadar yakalayabilirse o kadar satış yapar ancak bazı filmler hayatın içinde olan bazı şeyleri gözler önüne serdiğinde tepki alabilir. Bu durum toplumların hangi konuya nasıl bir bakış açısıyla baktığıyla ilgili olduğu gibi film doğru şeyleri anlatıyor olsa bile doğru zamanda çıkmış olması gerekir. 

365 Days Filminin Konusu Nedir?


Tabi bütün bu karmaşık ilişkilerin olasılıklarını bir araya getirip filmi sunmak yönetmenin güdeceği şartlardır. Ancak izleyiciler de filmleri izlerken bir o kadar geniş açılı bakabilmelidir. Bu kadar söz ettikten sonra film hakkında detayları inceleyelim.

365 Days Filmi geride bıraktığımız günlerde izleyicilerin beğenisine sunuldu. Tür olarak filme erotik dram tarzında çekilmiş diyebiliriz. Filmin ana konusu yazar Blanka’ın üçlü serisinde alınmış. İzleyenler Grinin Elli Tonu filminden izler taşıdığını da söylüyor.

365 Days Filminin Oyuncuları Kimlerdir?


Massimo Toricelli Sicilyalı Mafya olan ailenin fertlerinden biri olarak babasının ölümünden sonra mafyanın başına geçiyor. Baş karakterlerden bir diğeri ise Laura, şatafatlı bir otelin satış direktörüdür. Laura, sevgilisi ile kötü giden ilişkisini bitirmesinin ardından arkadaşlarıyla Sicilya’ya seyahat eder. Burada hayatının rotasını bambaşka bir yöne döndürecek olan Massimo ile tanışır. 

Massimo Laura’ya aşıktır, ancak Laura’nın da Massimo’ya tutku hissedebilmesi için Massimo, Laura’yı Sicilya adalarından birine kaçırır ve aşık olabilmesi için ondan 365 gün birlikte geçirmesini ister. Filmin burasında eleştirilere maruz kısmı ise Massimo’nun Laura’ya karşı tutunduğu tavırdır. Filmde pornografi içerikli ve şiddet içerikli bölümlerin yer alması kadınların meta olarak gösterilmesi birçok kesim tarafından tartışmalara neden olmuştur. 

Tartışmalar girmeden önce filmi izleyip içerdiği sahnelere kendi düşüncelerinizle bağdaşıp bağdaşmadığı, filmin neler anlatmak istediği kavramak bu noktada önemli olabilir. Bu tür filmlerin hangi amaç güdülerek çekildiği hakkında kendi fikrinizi oluşturabilirsiniz.


Oyuncu kadrosuna gelecek olursak sinema ile çok yakından ilgili olanların tanıyacağı yüzler olabilir. Laura’yı canlandıran Anna Maria Sieclucka’nın yanı sıra Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski, Magdalena Lamparska, Otar Saralidze gibi Polonyalı oyuncular ve İtalyan ünlü oyuncular oyuncu kadrosunda yer alıyor.


365 Days Filmi senaryosu ise üçleme romanın sahibi Blanka Lipinska ile birlikte Tomasz Klimala, Tomasz Mandes ve Barbara Bialowas tarafından yazılmış. Devam filmi hakkında henüz net bir bilgi sinema severler ile paylaşılmış değil.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder