Wizards Dizi İncelemesi - Dizisinin Konusu

  Hiç yorum yok

 Netflix'in yeni dizisi Wizards dizi incelemesi ile sizlerle birlikteyim. Henüz yeni başladığım muhteşem çizgi dizi tadında sabah akşam izleyeceğim bomba yapımı sizlere tanıtmaya hazırım. Wizards dizisinin konusu ve Wizards dizi incelemesi sizler için yazımda tüm ayrıntılarıyla birlikte Wizards oyuncuları da dahil olmak üzere yer alacak. Wizards izleyici yorumları ise ilk izlenime göre sizlere sunulacak. Önemli oyuncuları; Colin O'Donoghue, David Bradley, Clancy Brown kısaca şu şekilde ifade edilse yeterli olacaktır. Sevgili arkadaşlar bu arada izlememiş olanlar için The Rain dizi incelemesi ve Apple TV'den çıkma See dizi incelemesi de tamamlandı göz atabilirsiniz. Ayrıca 40'tan fazla diziyi barındıran en iyi yabancı diziler sıralaması yaptığım yazıma mutlaka bakmalısın.

Wizards Dizisinin Konusu - Wizards Dizi İncelemesi

Muhteşem bir yapım olmuş. Sonunda tekrardan çocuklarında eğlenebileceği bir platform haline dönüşen bir Netflix görebildik. Merlin'in çırağı kendisini bir anda Camelot dışında gerçek zamandan bağımsız bir yere düşmüş olarak bulur. Arcadia isimli bir diyara giden çırak kendisini yeni ve bambaşka bir durum içerisinde bulur. Camelot kahramanlarından ziyade Arcadia kahramanları birçok açıdan daha farklıdır. Bu yüzden yeni ortamına alışmaya çalışan çırak kendisini çeşitli oyunlar ve durumlar içerisinde bulacaktır. Merlin'in isteği üzerine Arcadia muhafızlarını bulmak için göreve çıkan çırak artık kendisini bu göreve tam anlamıyla atayacaktır. 

Wizards Dizi İncelemesi ve Dizinin İlk Yorumları

Wizards izleyici yorumları genel itibariyle ilk halleriyle sosyal medyada şöyle görüntülendi.

Wizards dizi incelemesi şöyle oldu...


İzleyicilerin paylaştıkları şahane görseller Wizards etiketiyle sosyal medyada gözleri doldurdu. Duygusal sahnelerden birisiydi. Çok güzeldi... Ayrıca merak etmeyin hala bitmedi. Bir sürpriz mesajını sizlerle paylaşmak da isterim.

Wizards dizi incelemesi yanı sıra şu bilgiler verildi.

Wizards dizisinin yanı sıra Netflix Troll Hunters ile devamının olacağını duyurmuş oldu. 2021 bekle bizi 2020'den sağ çıkarsak sana geliyoruz.

Wizards izleyici yorumları nasıldı

Yanlış anlamayın ama bu diziyi eleştirebilecek kadar kendimi görmüyorum. Kusura bakmayın çok sağlam olmuş. Yani gelen yorumların hepsi "üzüntü" içeren cinsten; dolayısıyla dizinin muhteşemliğini anlatmaya kelimeler yetmiyor. 

Wizards Filmeskop İzleyici Yorumu

Wizards, Merlin'in çırağını konu edinirken bir çizgi dizi yapımında nasıl bu kadar ince ayarlar verdiğini anlatması gereken bir yapım olmuş. Bana kalırsa o kadar akıcıydı ki yani bittiğinde ağlıyordum adeta. Bu kadar hızlı bittiğine de sağlam sövdüm. Wizards inanılmaz bir seri ve tutkunu olmaya sürekli devam edeceğim bir yapım olacak. Sizlere tavsiyem hiç düşünmeden Wizards dizi incelemesi falan kafanıza takmadan Netflix'e doluşun ve izleyin. Efsane ötesi bir şey olmuş. Wizards dizi incelemesi sizler adına kısa ve net bir şekilde bu şekilde oluşturuldu. Umarım eğlenmiş ve keyif almışsındır. İyi seyirler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder