Apple TV'den Bomba: See Dizi İncelemesi

  Hiç yorum yok
Apple TV'nin konuşulan See dizi incelemesi ile sizleri bilgilendirmek istedim. See dizisinin konusu, See dizisi hakkında bilgiler ve diğer tüm aradığınız konular bu yazıda yer alacak. See dizi incelemesi yanı sıra sizlere See dizisi oyuncuları ve See dizisinin konusu hakkında önemli detayları sizler için bir araya getirecek. Jason Momoa'lı bir yapımın evinizi ziyaret edeceğini düşünür müydünüz? Baş yapıt olabilecek nitelikte bir diziyi sizlere anlatmak isterim. See'nin birinci sezonu bittiğinden herkesin aklında See 2. sezon ne zaman sorusu var. Henüz net bir bilgi veremeyeceğimi bu konuda üzülerek bildirmek istiyorum. Kasım 2020 sularında ikinci sezonun geleceği söylentisi var. Diğer dizi incelemelerimize göz atmayı unutmayın.


See dizisinin konusu ve oyuncuları Jason Momoa...

See Dizisinin Konusu Nedir ? - See Dizi İncelemesi


See dizisi 8 farklı bölümden oluşan 50 küsur dakikalık bölümlere sahip ve bittiğinde sizi gerçekten üzen bir dizi olacak. Şimdiden mendillerinizi alın. Hoş belki sizde kör olacaksınız. Şaka bir yana dizimizin temelini tüm dünya üzerinde yaşanan "Covid kör eder virüsü" ile bildiğimiz yaşam sona eriyor. Görme yetisini kaybeden insan oğlunun başına gelenlere uyum sağlamak bir hayli güç oluyor. Ancak yeni doğan ikiz bebeklerin doğması ve onların görme yetilerinin olması olayın rengini değiştiriyor. Spoiler vermemek için çok detaya girmeyeceğim. Kabileler topluluğuna dönen teknoloji çağımız kendini barbar bir yaşamın elinde buluyor. Ayrıca beğeneceğinizi düşündüğüm için en iyi aksiyon filmleri listesi içinde diğer bir yazımızı incelemek isteyebilirsiniz.

See Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir ?


Sizler için Khal Drogo (Jason Momoa) dirilmiş ve GOT dizisinden buralara kadar gelmeyi başarmış. Başrolde yerini alan Jason Momoa'nın yanı sıra dizide iki ünlü isim daha yer alıyor. Alfred Woodard ve Sylvia Hoeks'in katılımıyla dizinin oyuncu kadrosu birçok diziye bin basacak düzeye erişiyor. Ancak oyuncuların epey bir zorlandıklarını bazı bölümlerde çok rahat hissedebiliyorsunuz. Yine de muhteşem bir işe imza atmışlar.

See dizisinin oyuncuları ve See dizisinin incelemesi hakkında önemli bilgiler burada...

See Dizi İncelemesi Filmeskop Farkıyla


See dizi incelemesi yaparken şunu göz önünde bulunduracağım: Dizi kurgu üzerine yapıldığı için basit hataları veya kurgusal hataları düşünmeyeceğim. Mantık hatalarına hiç girmiyorum bile. Dizide mantık aramayacaksınız. Kurgu olduğunu adamlar eşek kadar yazmışlar. Bir zahmet önünüze bakıp dizinizi izleyin. Gerçekleri düşününce See dizi incelemesi ile sizlere dizinin basit ve temel bir konu özetini yaptım. See dizisi izleyici yorumları da söylediklerimi destekler nitelikte. Derhal göz bakmanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder