Biz Böyleyiz Film İncelemesi 2020 - Filminin Konusu

  Hiç yorum yok
Biz Böyleyiz film incelemesi ile sizlere Biz Böyleyiz filminin konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler verirken ayrıca sizlere film ile ilgili yorumlarımı belirteceğim. Biz Böyleyiz incelemesi ile sizlerde filmin izlenmeye değer olup olmadığı konusunda kesin bir yargıya sahip olabileceksiniz. Biz Böyleyiz film incelemesi yaparken klişe olarak gördüğüm bir sahnenin görselini de sizlere sunarak uzatmadan konuya geçelim istiyorum. İzlemenizi bir başka tavsiye ettiğim Biz Böyleyiz dizisinin konusu ile  ilgili farklı bir diziyi de sizlere buraya farklı bir alternatif daha sunmak isterim.
Biz böyleyiz film incelemesi

Biz Böyleyiz Filminin Konusu

Bir arkadaş grubunun çocukluktan bu yana yaşadıklarından sonra birbirlerinden kopması ve yanlarında büyüdükleri hepsi birer anne gibi gördükleri bir figürün hasta haberini almalarıyla bir araya gelmelerini konu edinen bir yapımı izlemeye hazır mısınız? Film çok basit bir senaryoya oturtulmuş ancak harika bir oyunculukla süslenmiş. Yani oyuncu kalitesi gerçekten senaryoya göre muazzam olmuş. Oyunculuk kokan filmlerden birisi diye rahatlıkla söyleyebilirim. Biz Böyleyiz film incelemesi ile birlikte konu özeti olarak şunları söylemek mümkündür. Bir grup arkadaşın çocukluktan sonra birbirinden kopmasıyla birlikte tekrar bir araya geldiklerinde eski defterlerin açıldığı çok hoş bir film olmuş.

Deneyimlemek adına bambaşka konulara sahip olan  The Irishman filminin konusu ve aynı bu gibi detayları öğrenmek adına başka bir filmi izlemeniz içinde yardımcı olmayı çok isterim.

Biz Böyleyiz Oyuncuları Kimlerdir?

Caner Özyurtlu tarafından yönetilen yapımın oyuncu kadrosu gerçekten inanılmazdı. Yani bütçe açısından filmin pek karşıladığını sanmıyorum. Berrak Tüzünatanç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Boran Kuzum ve Hümeyra'nın yer aldığı yapımda film bizleri bu kadar ünlü oyuncuyla bambaşka yerlere götürüyor. Belki de filmi amatörlerle çekmiş olsalardı çok daha basit bir izlenime sahip olabilirdim. Ancak Biz Böyleyiz film incelemesi yapmadan önce izlediğim için rahatlıkla bomba gibi bir film sizleri bekliyor diyebilirim. Ayrıca Biz Böyleyiz Netflix üzerinden yayınlanmaya başladı. Oradan kolaylıkla yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz.

Biz Böyleyiz İzleyici Yorumları

İzleyici yorumlarını sizlere gösterirken aklıma gelen önemli noktalarda Twitter'dan bulduğum yorumları da paylaşmak istedim.

Bu yorumda haklılık payı yok desem yalan olur. Gerçekten kadronun pahalı olmasından dolayı mı bilmiyorum ama bazı şeylerde çok ucuza kaçılmış. Bunun içinde en önemlisi "mekan sahnesi" diyebilirim. Daha kaliteli bir mekan tercih edilebilirdi.

Açıkçası harika bir ekipten çok kötü bir film beklemiyordum. Ayrıca yönetmenin ünlü bir film eleştirmeni olması bana daha farklı sonuçlar göreceğimi düşündürüyordu. 

Biz böyleyiz izleyici yorumları şöyle devam etti.

Biz Böyleyiz İncelemesi Filmeskop Tadıyla

Biz Böyleyiz incelemesi yaparken Filmeskop eleştirisi yapacağım için biraz acımasız olmaya karar verdim. Kusura bakmayın da bir eleştirmenin klişe dediği şeyleri kendisinin yapması biraz saçma oldu. Biz Böyleyiz film incelemesi ile ben daha çok oyunculara övgü yağdırmayı tercih ettim. Ancak klişe ve çok basit bir konu üzerinden bu kadroyla kötü film çıkması zaten mümkün değil. İzlenir mi? Evet, mutlaka izlenmesi gereken bir film. Sadece emek için bile göz atılmalıdır. Ancak çokta matah bir senaryosu olduğunu söylemem pek doğru olmayacak. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder