The Rain Dizi İncelemesi - The Rain 3. Sezon İncelemesi

  Hiç yorum yok

The Rain 3. sezon incelemesi ile sizlere dizinin konusu üzerine eğilimi hakkında çeşitli bilgiler sunacağım. The Rain dizisinin konusu ve The Rain dizi incelemesi ile ilgili net bilgileri yazımın içerisinde tamamıyla bulabileceksin. The Rain 1. sezon incelemesi ve The Rain 2. sezon incelemesi ise ne yazık ki artık yazımızda olmayacak. Güncel olarak bilgileri buradan devam ettireceğim. The Rain dizi incelemesi sizler için kısa bir özet haliyle şöyle ifade edilebilir. En aşağı kısımda yer alan The Rain izleyici yorumları kısmını okumayı da unutmayın. Asıl notlar orada yer alıyor. The Rain harici yakın zamanda benzer dizilerden birisi olan See dizi incelemesi de sizlerle birlikte hemen incelemek için tıklayabilirsiniz. Sizlere özel bambaşka bir en iyi yabancı diziler sıralaması ile farklı bir yazımı da önermek istiyorum. Birbirinden özel 40 diziyi izlemeye hazır mısınız? Hemen incelemeye başlayın.

The Rain 3. Sezon Detaylı Anlatım - Dizi İncelemesi

The Rain, ilk iki sezonuyla olumlu ve olumsuz bir çok konuya imza atmayı başarmıştı. The Rain dizi incelemesi yaparken  acımasız olacağım bazı noktalar olacak. Şimdiden herkesten özür diliyorum. Beğenenler sövmeden önce bir kez oturup düşünsünler.

The Rain Oyuncuları ve Kadrosu - Sinemalar.com


Gerçekten bu kızı rol alması için gerçekten çok aradılar mı? Evet, kız güzel veya çirkinlik ile yargılanmamalı. Ona kimsenin bir şey söyleyeceği yok. Gayet normal ve tatlı bir kız. Ancak oyunculuk yapacak insanların aşırı soğuk kanlı olması beni bir nebze olsun yapımdan uzaklaştırabiliyor. The Rain ilk sezonu izlerken bile zorlandığım tek yapım olmuştu. Oyuncular bu kadar güzel ve özel bir senaryoda daha rahat ve içten gelerek rol yapabilirlerdi. Başrol oyuncuları arasında yer alan Alba August, Lucas Lynggaard, Mikkel Folsgaard ve Jessica Dinnage tüm isimler genel olarak gerçekten çok iyiler. Ancak sert mizaçlı olmaları bana biraz garip geldi. Hoş Danimarka insanı ne olacaktı başka diyenler olabilir. Ancak yine de izlenesi Netflix dizilerinden birisi diyebilirim.

Üçüncü sezon hakkında biraz bilgi vermem gerekirse konudan biraz fazla uzaklaşıldığını hissettim. Olaylar çözümlenmek yerine daha karmaşık bir hale giriyor. Biraz kafam karıştı diyebilirim. İkinci sezonda yaşanan olaylara parmak basılırken bile zorlama noktalar olmuş. Dolayısıyla izleyici izlerken yorulabiliyor. Ancak yine de başarılı bir ilerleyiş olduğunu söylemek zorundayım. See dizi incelemesi sizlere tavsiye ediliyor. Neden mi? Konu itibariyle benzerlik gösteren bu iki diziyi kıyaslarsam See gerçekten daha ağır basıyor. Yalnızca See biraz daha erotik yabancı diziler kategorisine de girebiliyor. Biraz abartı sahnelerin olduğu için aileyle falan pek izlenemeyebilir. 

The Rain Dizisinin Konusu

İlk kez izleyecek olan arkadaşlar için The Rain dizi incelemesi yapacağım için The Rain dizisinin konusu üzerine de birkaç bilgi vermek gerekir diye düşündüm. Konu genel itibariyle şöyleydi: Tüm dünyayı kasıp kavuran bir yağmur virüsünün insanlığa vurduğu ağır darbe sonucunda Simone ve Rasmus'u yepyeni bir serüven beklemektedir. Ailelerin ısrarı üzerine bir sığınakta yaşarken dünyanın berbat bir hale dönmesi ve yaşanan kıyametin dünyada kalan her bireyi daha kötü bir insan haline dönüştürmesi Simone'u zor durumlara sokacaktır. Rasmus çok özel bir çocuk olduğu için Simone'un yardımına ve korumasına muhtaçtır. Özellikle bu durumlar yeni gelen sezonla birlikte daha çok ortaya çıktı. Spoiler vermemek için fazla detaya girmiyorum.

The Rain İzleyici Yorumları 

Birkaç izleyici yaklaşımının sizler için daha net sonuçlar geliştireceğini düşünüyorum. Yalnızca ben değil böyle düşünen daha çok arkadaş var. Elbette içlerinde iyi yorumlarda olabilir. Bunların bir kısmını sizlerle paylaşmak isterim.

The Rain filmeskop farkıyla izleyici yorumları
Dizi hakkında bu yorumlar biraz fazla sert olmuş. Ancak gerçekçi yaklaştıkları noktalarda var.



the rain izleyici yorumları



Filmeskop Farkıyla The Rain Dizi İncelemesi

The Rain dizi incelemesi özet haliyle basit ve akıcı bir yapımdı. İlk iki bölüm bitmek bilmese de bana kalırsa zevk veren ve merak uyandıran bir yapım oldu. Heyecanlı bir beklentiniz varsa bunu daha ileri bölümler için saklamalısınız. Yalnız sonuna kadar diziyi hak tanımadan berbat veya iğrenç bir dizi diye nitelendirmek doğru olmayacaktır. The Rain dizi incelemesi yaparken göz önüne aldığım en önemli noktalar şunlar oldu. Dizi akıcı ve senaryoya bağlı ilerliyordu. Sadece oyuncular bazen çok abartıyor veya eksik oynuyorlardı. Tavsiye etsem de Netflix kalitesinde bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden puanım 10 üzerinde 4.8 olacak. İzlemek isteyenler Netflix üzerinden izlesin ve emek hırsızlığı yapmasın ayıp!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder