İnanılmaz Düzeyde Erotizm İçeren Netflix Dizileri

  Hiç yorum yok
Tam olarak erotizm içeren Netflix dizileri hakkında bilgi almak için birkaç dizi önerisini sizler için paylaşmak istiyorum Bu sayede sıcak ve samimi Netflix dizilerini izleyerek sizler de romantizm, seksizm ve aşk üçgenlerindeki karmaşık ilişkilerin gözler önüne serildiği ilginç konularda türetilmiş senaryoları takip edebileceksiniz. Erotik Netflix dizileri genel olarak kapsamlı olarak araştırıldığında tek bir amacı olduğu söylenemez. Yani direk olarak sadece cinsel bir yaklaşım göstersin diye dizi yapmıyorlar. Sadece cinsellik geçen herhangi bir dizi yapıyorlarsa garanti bir eş cinsel alanı oluşturuyorlar. Bütün yapımlarında bu net olarak karşınıza çıkıyor. Ancak yine de tek amaç bu değil. Adamların yaptığı bütün yapımlar senaryo itibariyle gerçekten heyecan verici. Erotizm içeren Netflix dizileri listemi sizler için araştırarak ve izlediğim dizilerden yola çıkarak yazdım. Erotizm içeren Netflix dizileri listesinin ilk filmi olan Freud hakkında özel bir yorumum var. Diziyi izlerken sakın düşünmeyin bak. Yanarsınız demedi demeyin. Netflix erotik diziler serüveni hemen başlıyor... Aşırı cinsellik içeren Netflix dizileri bu yazıda yer alıyor. Yabancı cinsel diziler listemin Freud'u olan gerçek Freud'u da eklemek istedim. Çok saçma bir cümle oldu ancak +18 diziler listesi sizleri bambaşka bir serüven ile tanıştırmaya kararlı. Netflix cinsel içerik konusunda kendisini vermiş olduğum liste ile gerçekten aştığını gösteriyor.  Erotik diziler listesi hemen aşağıda yer alıyor.

Freud

Sigmund Freud’ u tanımayan yoktur. Bu dizi, 19. Yy. da yaşamı olan Freud’ un kendi ününü dünyaya duyurması için yapacağı çalışmaalrı anlatmaktadır. Medyum ve dedektif ile bir, arada çalışan Freud’ un hayatından ilham alınarak yapılan dizi, Netfilix yeni dizilerindendir. 8 bölümden oluşan ilk sezonu yüklenmiş ve bu andan itibaren Netfix popüler dizilerde Türkiye’ de 1. Sıraya yükselmiştir. Dizi Cinselliğin abartıldığı netflix erotizm dizileri kategorisinde de de ilk sırada yerini almaktadır. İlk sırada bulunmasının temel nedenlerinden biri hem Freud'un hayatını anlatması hem de Seksizm Netflix dizileri arasında bulunmasından kaynaklıdır. Hazır seksizm demişken bu listeye göz atmak isteyebilirsin. Ayrıca merak edenler cinselliğin abartıldığı Netflix filmleri listeme de göz atmak isteyebilirler. Netflix erotizm dizi tavsiyeleri listesinde bu dizi yeni olduğu için güncel olmayan sitelerde yer almıyor. Dolayısıyla ilk dizi olarak bunu vermeyi bilerek seçtim. 

en iyi erotik diziler


Elite - Blog Cinsellik İçeren Netflix Dizileri

Samuel bir parti verir. Nano bu partide Maria ile yakınlaşır. Bu yakınlaşma birtakım hayat görüşlerini de tetikleyecektir. Elite Türkiye Top 10 listesinde 3. sırada yer almaktadır. 3 sezondur varlığını sürdüren dizi oldukça popüler bir gençlik ve çarpık ilişkilerin konu edindiği bölümler içermektedir. Elite aynı zamanda Cinselliğin abartıldığı netflix dizileri arasında da yerini almıştır. Seksizm Netflix dizileri arasında Freud’ dan sonra gelen oldukça cesur sahnelerin bulunduğu ve çarpık ilişkilerin anlatıldığı bir dizidir. Bu arada başka bir sitedeki listeye buradan ulaşabilirsiniz. Netflix erotizm dizileri listemin en gözde dizisidir. İzlerken hayran kalacaksınız. Liseli gözüyle bakmayın olaya. Erotik diziler denildiğinde Carla akla gelmiyorsa zaten büyük bir sıkıntı var demektir. En iyi yetişkin Netflix dizileri listelerinin baş yapıtıdır. 


erotizm içeren Netflix Dizileri

 La Casa de Papel - En Çok Cinsellik İçeren Netflix Dizileri

Dizi 8 hırsızın kendini İspanya Kraliyet darphanesine kilitlemesi ile başlar. Oldukça ilgi çekici suç, macera, cinsellik içerikli bir dizidir. 8 profesyonel hırsızdan bir suç çetesine dönüşümün hikayesi olarak her yeniş sezonunun merakla beklendiği dizi aynı zamanda erotizm içeren Netflix dizileri arasında yer almaktadır. Ayrıca bugün itibariyle La Casa De Papel 4. sezon incelemesi içinde diziye devam ettim. Anlatılmaz ve yaşanır bir dördüncü sezon sizleri bekliyor. Spoiler vermemek için zor tutuyorum. Netflix erotizm dizileri arasında yer alan bu diziyi yalnızca bu kategoriye sığdırmak büyük hata olacaktır. Erotizm içeren Netflix dizileri arasında olmasının yanı sıra mistik açıdan ağır basan yanı ve kalitesi nedeniyle büyük beğeni toplamış başarılı bir yapımdır. Erotik diziler arasında gösterildiği için koydum bence en ufak bir ilgisi bile yok.

en erotik diziler
La Casa De Papel - Cinsel İçerikli Netflix Dizileri

Baby

Roma’ da varlıklı ailelerin kızları olan iki genç bu hayatlarından sıkılarak, farklı kişilikler ile farklı şekillerde yaşamaya başlar. Roma’nın yer altı dünyasında, başka insanların arasında olduklarından çok daha farklı bir yaşanma başlayan bu iki kız çifte hayatlarını yürütmeye başlar. Dizi Cinselliğin abartıldığı netflix dizileri kategorisinde bulunmaktadır. İzleyicileriyle buluşan dizi hakkında yapılan yorumlara baktığımda dizideki karakterlerin senaryodan daha ağır bastığını fark ettim. Oyunculukları incelemek için izlediğimde gerçekten hayran olduğumu söyleyebilirim. Netflix erotizm dizileri ve erotizm içeren Netflix dizileri arasında yer alan Baby ile şımarık kızların rüyasına dalıp gideceksiniz. +18 cinsel diziler arasında oyunculuk açısından en beğendiğim yapım bu olmuştu.


erotik dizi
Baby - Cinsellik İçeren Diziler Netflix

 Spartacus

Trak askerleri dövüştürüldükleri arenada vahşi ortamlarda insani duygulardan arınmış olarak tamamen iç güdüleri ile dövüşmekte ve katledilmektedir. Trak askerlerinin bir tanesi ise vahşice katledilmiş ve bir Spartacus olarak dünyada gücünü göstermek üzerine gelmiştir. Antik Roma imparatorluğunun efsanelerinden olan Spartacus savaş ve suç dizisi olmasına rağmen aynı zamanda erotizm içeren Netflix dizileri arasında da yer almaktadır. Erotizm içeren Netflix dizileri içerisinde belki de en açık sahnelere ev sahipliği yapan köklü bir dizidir. Netflix cinsel içerik statüsünde olmayan bir yapımdır. Yapımcılığını Netflix üstlenmemiştir. Ancak haklarını satın aldığı için Netflix'ten izlemek daha kolay oluyor. Spartacus, sizlere bambaşka bir cinselliğin abartıldığı Netflix dizileri dünyasına girişini gösteriyor. Biraz kölecilik ve birazda ırkçılık... İşte dizinin tek özet cümlesi bu olabilirdi. En ünlü erotik Netflix dizileri adına Spartacus birçok farklı yönüyle de bu diziler arasında sıyrılır ve uçar gider.



seksist netflix
Spartacus - Seksizm Netflix Dizileri

 Outlander

Diana Gabaldon tarafından kaleme alınmış aşk romanının sinema ile buluşturulmuş hali olarak karşımıza çıkmaktadır. Aşk romanından alıntı yapılan ve birebir romana bağlı kalınarak, samimi şekilde oluşturulan dizi aynı zamanda erotizm içeren Netflix dizileri arasında da bulunur. iki farlı zaman dilimine geçen iki farklı aşk hikayesini izleyiciler ile buluşturarak aynı zamanda merak uyandırmayı da başarmıştır. Erotizm içeren Netflix dizileri ve filmleri incelendiğinde bu diziyi sürekli duydum. Ancak izlemek nasip olmuyor. Yapacak bir şey yok diyerek paylaştım umarım güzeldir gençlik. Erotizmin bol olduğu diziler arasında yer alan Outlander beni bile şaşırttı. Yabancı dizilere olan düşkünlüğümü tahmin edemezsiniz. Ancak bu yapım harbi harika olmuş.


yabancı erotik diziler
Outlander - Erotizm İçeren Netflix Dizileri

 Sex Education


Cinsellik ağırlıklı netflix dizileri denildiğinde akla klasikleşmiş olan bu dizi gelmektedir. Henüz iki sezondur Netfilix ekranlarında bulunan bu dizi Netflix severler arasında oldukça popüler olmuştur. Seks terapisi kliniği açılmaya çalışılması ve bununla ilgili insan ilişkilerinin gözlemlenmesine dayalı bir dizi oluşturulmuştur. Dolayısı ile erotizm içeren Netflix dizileri arasında 2019 yapımı bu dizi, yeni sezon bölümlerini de 2020 yılı itibari ile yayımlamıştır.



cinsel sahneli diziler
Sex Education - Erotizm İçeren Netflix Dizileri

What If


Renee Zellweger'in oynadığı bu muhteşem dizi 2019 yılında izleyicileri ile buluştu. Anne karakterini canlandıran Renee idealleri uğruna her şeyi yapabilecek bir bilim insanıdır. Tıbbi teknoloji start upı için bir finansman bulmak isteyen Anne sonunda istediğine ulaşır. Ancak yaptığı bir anlaşma Anne'nin tüm hayatını baştan sona değiştirecek nitelikte olacaktır. Erotizm içeren Netflix dizileri arasında görülmesinin en temel nedeniyse bu anlaşmaya dayanmaktadır.

erotizm içeren Netflix dizileri kısaca şunlardır
Erotik Netflix Dizileri


Bitter Daisies 


Çok küçük bir kasabada geçen hikaye insanları gerçekten büyüleyici bir etkiyle içine çekiyor. Kasabada herkes birbirini tanıyor. Dolayısıyla bir sır saklamak oldukça zor bir hal alıyor. Tam bu sırada kaybolan küçük bir kızın soruşturması başlatılıyor. Rosa Vargas bunu araştırırken bir başka cinayetin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Hikaye burada tam olarak kopup gidiyor. Cinsellik içeren Netflix dizileri listelerinde yer almasının nedeniyse birbirinde özel ve cesur erotik sahnelerin varlığı oluyor.

Erotik ve cinsel netflix dizileri
Cinsel Netflix Dizileri


Seksi Kızlar Aranıyor 


Yapım itibariyle 2017 yılında serüveni Roshida Jones yapımı sayesinde gerçekleşiyor. Film gerçekten birebir porno endüstrisinde yer alan haksızlıkları, acımasızlığı ve çileleri gözler önüne seriyor. İstismara uğramış olan her bireyin konuşmaya hakkı olduğu bu yapım bir belgesel olarak isimlendiriliyor. Birbirinden farklı kişilerin hayatlarına ortak olduğumuz bu yapımda cinselliğin abartıldığı diziler arasında olmasında herhangi bir problem olamayacak derecede konuya değiniliyor. 

erotik sahneleriyle ünlü Netflix dizileri
Erotizm İçeren Netflix Dizileri



Easy 


2016 ve 2019 yılları arasında yayınlanan bu özel dizi dünya genelince tanınmış büyük yıldızları bir çatı altında toplamayı başarabilmiş yüksek bütçeli yapımlardan birisidir. Chicago'da bulunan insanların yani tüm oyuncuların aşk hayatını, cinsel hayatını ve kültür gibi önemli noktalarını ele alan ve eleştiren bu yapımda birbirinden özel anılara tanıklık edebiliyorsunuz. Erotizm içeren Netflix dizileri içerisinde belki de bu kadar farklı yaklaşımlara sebep olan tek dizidir diyebilirim.

Erotizm içeren diziler - Filmeskop
Seksizm Netflix Dizileri


Doktor olsam bu alanda mı uzman olurum diye iç geçireceğiniz bir yapımı sizlere tanıtmak isterim. Dr. William Master çok başarılı ve ünlü bir jinekolog uzmanıdır. Seks konusunda çözümlenmemiş birçok konuyu araştırmak için akademik araştırmalar yapan ünlü jinekolog psikolojik ve fiziksel tüm süreci gözlemlemek istemektedir. Tam bu noktada başına gelebilecek olan en kötü şey gelir. Gerçekten farklı yaklaştığı çok güzel ve özel bir kadın. Yani yeni sekreteri... Bu dönem dizisi olarak da bilindiği için dönemin şartlarına göre çok cesur bir konu olan seks üzerine dizide o kadar farklı yaklaşımlar var ki insan gerçekten şaşırmadan geçemiyor. Erotizm içeren Netflix dizileri listemin en gözde yapımlarından birisidir. 

En erotik Netflix Dizileri
En İyi Netflix Dizileri


Californication 


2007 senesinin gerçek kahramanı Hank Moody'i tanır mısınız? Ben çok yakından tanıyorum. Harbiden hayran olacağınız bir oyunculuk ve karizmaya bu diziyle başlayın. Rahatlıkla 2 kere bitirdiğim bir dizi oldu. Hank Moody eşinden ayrılmış bir kız çocuğuna sahip ünlü bir yazardır. Karen ile ayrıldıktan sonra kendisini iyice derbeder bir moda sokan Hank kızı Becca için dayanmaktadır. Kariyeri ara sıra yoldan çıksa da sürekli olarak aşk hayatını bir türlü yoluna sokmayı başaramaz. Yaşadığı yasak ilişkiler ve çok büyük yanlışlar Karen'ı her geçen gün daha çok üzüyor. Erotizm içeren Netflix dizileri 2020 (dizi eski olsa da bu listeye girer) listemin en özel kuşağı olan bu diziyi gerçekten eskiler bilecektir. İzlemeyenler de mutlaka bir kez olsun göz atsınlar.

Erotik Netflix dizileri nelerdir
En Erotik Netflix Dizileri 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder