Sexli Dizi İzle - Yetişkin Netflix Dizileri

  Hiç yorum yok

Sexli dizi izle istekleri nedeniyle sizler için bir liste hazırladık. yetişkin Netflix dizileri arasında yer alan ilk dizi What If… 2019 yılında vizyona girerek pek çok dalda ödüle aday gösterilen aynı zamanda da sürekli olarak yayınlandığı anda reyting rekorlarını ele geçiren dizi, Türkiye pazarında da oldukça beğeni ile karşılanmış ve Netflix gündeminde sürekli olarak bir numaralı sıradaki yerini korumuştur. Erotizm içeren Netflix dizileri arasında çeşitli dizi listeleme sitelerinde hep ilk sıralarda yer alan What If, son derece özgün olarak kurgulanmış senaryosu ve oyuncu kadrosuyla da beğeni toplamayı başarmış bir yapıdır. Amerikan kültürünün en iyi şekilde yansıtan yabancı dizilerin arasında yer alan dizi başrolünde Renee Zellweger gibi popüler bir oyuncunun yer aldığı ve dizide bir bilim insanını canlandıran bir kadını oynaması ile devam eder. Dizide yer alan esrarengiz olayların yanı sıra yetişkin netflix dizileri arasına girmesindeki önemli rol oynayan erotik sahneleri de oldukça fazla yer almaktadır. Ayrıca dileyenler en iyi yabancı diziler isimli listemi de inceleyebilirler. Erotik Netflix dizileri listemde yer alan tüm diziler için çeşitli platformlardan faydalanılmıştır. 

Sex Education - 2019

Yetişkin Netflix dizileri arasında sayabileceğimiz bir başka dizide yine 2019 yılında piyasaya sürülmüş ve ilk iki sezonu oldukça fazla izleyici sayısına erişmiş olan Sex Education’dur. Ergenlik çağına yeni erişmiş olan ve babası ile annesi ayrı olan Otis isminde bir genç, annesinin bir seks terapisti olması ve sürekli onu baskı altına almasına değil yaşadığı çelişkilerini erotik sahneler ile kullanıcılarına yansıtan önemli bir Amerikan yapımıdır. Dizide yer alan ve özgürlükçü düşünceyi destekleyen çeşitli mesajlarda dizinin oldukça geniş bir kesime gelişmesinde önemli rol oynamıştır.

en iyi erotik Netflix dizileri nelerdir?
Sexli Dizi İzle



 Bitter Daisies - 2018 

Bitter Daisies , 2018 yılında piyasaya sürülmüş ve İspanya dizi sektöründe önemli bir yer kaplayan erotizm dizileri. Yetişkin Netflix dizileri içinde yer alan bu yapı küçük bir köyde esrarengiz bir şekilde kaybolan küçük bir kızın soruşturmasını süren Rosa vargas isimli polisin ortaya çıkan cinayetin izini sürmesini anlatıyor. bu süreçte Biz de yer alan çeşitli erotik sahneleri de izleyicilerin seyir zevkini arttırıyor.

erotizm içeren Netflix Dizileri
Sexli Dizi İzle



 Perfume - 2018

Perfume 2018 yılında Patrick Süskind isimli yazarın ‘’Koku’’ adını verdiği kitaptan uyarlanmış bir yetişkin Netflix dizisidir. Aynı konuda yer alan filmin daha farklı bir olay örgüsü ile ele alındığı bizi erotik sahnelerin yoğun olarak verildiği ve pek çok kişi tarafından da sevilerek izlenen bir Netflix yapımıdır.

 

en iyi yetişkin Netflix dizileri
Sexli Dizi İzle

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder