Bayi Toplantısı Film İncelemesi - Filminin Konusu

  Hiç yorum yok
Bayi toplantısı film incelemesi için araştıran sevgili güzel yürekli insanlar... Eğlenmeyi istediğinizi ve çok keyif alacağınız bir filmi izlemek istediğinizi biliyorum. Komik ve gülmek amacıyla izlediğiniz filmlerde aradığınız baş özellik nedir? Elbette "komik" olmaları. Ben en azından bu özelliği es geçemiyorum. Bayi Toplantısı film incelemesi yaparken size basit bir şekilde konudan bahsetmek isterim. İzlemek isteyenlere özel benzer nitelikte filmler için yerli komedi film önerileri listemizi incelemeniz tavsiye edilmektedir.


Bayi Toplantısı Filminin Konusu



Bayi Toplantısı Filmin Konusu Nedir ?


Bayi Toplantısı film incelemesi için konuyu size şöyle özetleyeyim: Bayi Toplantısı, İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol ve Onur Buldu'nun muhteşem oyunculuğu ile beyaz perdeyi süslüyor. Yetenekli 3 ünlü oyuncunun yaptığı bu film son zamanlarda Türkiye'de en çok izlenen filmler arasına girmeyi başardı.

Konu ise net olarak şöyleydi: Aynı odada kalmak zorunda kalan 3 farklı bayinin çocuğu, damadı ve sahibi olan başrol oyuncularımızı büyük bir serüven bekliyor. Otelde yapılacak olan bir sergide çıkan soygun ile birlikte oyuncularımız istemsiz bu soyguna ortak oluyorlar. Ardından başlarına gelmeyen kalmıyor. Daha fazla spoiler verirsem bana söversiniz diye korkuyorum.

Bayi Toplantısı İzleyici Yorumları ve Filmeskop Yorumları


İzleyici yorumlarına göre Türkiye'de klasik bir senaryoyla yine güldürdükleri üzerine bir izlenim bırakılmış. Ancak diğer klişelere göre çok daha güzel olduğunu söylemek bende isterim. Yine de senaryolarda artık Türk yapımı komedi filmleri çürük bir yumurta tadı vermeye başladı. Her seferinde gelen aynı tattan biraz olsun uzaklaştırmayı başaran Bayi Toplantısı film incelemesi yaparken bunları da kendi yorumlarım ile belirtmek istedim.

Filmde yer alan 3 muhteşem oyuncunun yanı sıra diğer oyuncularında oldukça güzel oynaması ve işin keyifli bir yerlere varması filmi gerçekten ilgi çekici bir hal almasına sebep oluyor. Ayrıca sizler için gülmekten yerlere yatacağınız yerli komedi film önerileri listemizi de hazırladık. Buna göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Şimdiden muhteşem seyirler.

Kısacası Filmeskop adına şunu söyleyebilirim. Bana pek hitap etmediği için 10 üzerinden puanım 3 oldu. Yani komik gelenler olabilir saygım var. Ancak bu kadar sağlam bir kadrodan en azından Kolpaçino serisi tadında bir ara başlangıç alabilirdik. Yine de emeğe saygı göstermek gerekiyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder