Narcos Dizi İncelemesi - Dizisinin Konusu

  Hiç yorum yok
Herkesin gönlünde taht kurmuş diyebileceğimiz bir insan olan Pablo Escobar’ın hayatı anlatılmış bir dizidir. Şahsen ben izledim ve çok güzel bir dizi olduğunu öğrendim. Ne kadar +18 yaş olsa da konusu bu eşsiz dünyamızın karanlık yüzünü anlatıyor. Narcos dizisi o kadar hızlı ilerliyor ki, ilk sezondan itibaren birçok izleyici dizinin ikinci sezonda sona erecek diye bir laf söyledi. Doğal olarak beklentiler düştü. Şimdi size incelememden bahsedeceğim. Film de geçen sözlerden bahsedeceğim için alıntı demeyin diye şimdiden uyarıyorum. Narcos dizi incelemesi yaparken elde ettiğim konu detaylarını araştırmalarıma değil izlediklerime göre yorumladım. Narcos dizi incelemesi hakkında net bilgiler için hemen yazının tamamına göz atmalısın. Film ve başka dizi incelemeleri için diğer yazılarımda bomba gibi reisler. Ayrıca dostlar size özel yabancı diziler listesi hazırladım. 

narcos dizisinin konusu

Narcos Dizisinin Konusu Nedir ?

Dizinin çalışma şeklinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmiyoruz, ancak serinin adı bile Pablo Escobar'ı hatırlatıyor. Dizi Pablo Escobar'ın iki mevsim hayatını anlatıyor ve aslında dizinin devam edeceğini gösteriyor. Dizinin teması hakkında biraz konuşursak, 1980'lerde dönemlerin sırasını ortaya çıkarmak, o sırada Kolombiya'da neler olduğunu, Birleşik Devletlerin ve kurtarıcı Amerika'nın içişlerine nasıl katıldığını gösterir. Tam adı ile başlayarak, Pablo Emilio Escobar Gaviria kokain işine nasıl katıldı, seri, Pablo'nun para kazanmak için ne yaptığını ve ailesiyle olan zor durumu anlatıyor. Pablo Escobar'ın gerçek oğlu Juan Pablo, serinin ilk sezonunu gerçek anlamda onayladı. Ancak ikinci sezonda halka birçok belge açıkladı ve bu konuların doğru olmadığına söylüyor. Seri, Pablo'dan sonra başka bir baron hikayesini anlatmaya başlayacak ve bu da serinin o dönem krizini içerdiğini gösteriyor. Kolombiya'da, seri bize neden uyuşturucu düşündüğümüzü anlatmaya çalıştı, ancak bu konuda biraz hızlı bu da bizi üzüyor diyebiliriz. Narcos dizi incelemesi yanı sıra yorumlarımı da katmak isterim. İzlemeniz için Netflix harici platform önermiyorum.

Filmeskop Narcos Dizi Yorumu

 Dizi çok karanlık bir tema seçmesine rağmen, seri genel olarak efsanevi bir seri gibi görünüyor. Özellikle sizi aktivite merkezine götürmeye çalışan seriler, o dönemin tadını hissetmenizi sağlıyor. Dizinin 1980'lerde ve 1990'larda Kolombiya'yı çok iyi tanımladığı ve atış menzili açısından da çok başarılı olduğu söylenebilir. Suç, drama ve eylem ve aksiyon dörtleme serisinde çok iyi bir izlenim bıraktı. Ve bu konuda iyi bir rol aldığını söyleyebilirim. Biz ki bu kadar iyi olacağını beklemiyorduk. Dizinin ana karakterleri 2 kişi üzerinden geçiyor diyebilirim. Fakat bu karakterleri spoiler olduğu için vermeyeceğim. Araştırsanız da bulursunuz zaten. Dizi ile ilgili yorumlarım bu kadar umarım güzel bir anlatım biçimi uygulamışımdır. Narcos dizi incelemesi yaptığım yazımı beğendiysen lütfen paylaşarak bana destek olmayı unutmayalım.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder