Salgın Film Önerileri Listelerinde Dev Çıkışlar

  Hiç yorum yok

Salgın film önerileri denildiğinde akla gelen tüm mantıklı olan yapımları unutup herkes çeşitli klişeleri izlemeye hala devam ediyor. Bense sadece kendi izlediğim ve gerçekten keyif aldığım en iyi salgın filmleri içerisinden bir derleme yaptım. Salgın filmi araştırmalarınıza yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Umarım liste hoşunuza gider. Salgın film tavsiyesi denildiğinde kendi izlediğim bu 3 muhteşem salgın filmlerini tek geçerim. Salgın filmi tavsiyeleri arasında adından sıkça söz ettiren Contagion ile sahneye başlayalım. En iyi yabancı diziler listesini de bu yazımda sizler için ayrıca tekrar hatırlatmak isterim.

Contagion - Salgın 2011 Yapımı Film


Arkadaşlar klişelerden uzaklaşmak iyi olsa da bu filmi bende tavsiye etmeden geçemeyeceğim. Hakkında gelen onca olumlu yoruma bile paylaşılmazsa ayıp olacak türden bir film olmuş. Salgın filmi denildiğinde direk bulduğunuz bu yapım Covid-19 öncesi şüphesiz bir çare takılan yabancı filmlerden birisiydi. Yarasanın domuzu ısırmasını başlangıç kabul ettiği için Covid-19'a benzer yabancı filmler arasında direk olarak listelere kafa atmış. Bende söyleyeyim de sonra yorumlarda çok sövmeyin. Contagion film incelemesi ile Covid-19 benzeri filmler arasında yer alan bu muhteşem klişeyi hemen ortaya atmak istedim. Sizde bence çok beğeneceksiniz.

Contagion Film İncelemesi


Outbreak - En İyi Salgın Filmleri Arasındadır


95'li yılların çılgın isimlerinden çıkmış yapımlardan birisidir. Ebola'ya benzetenler olmuş ancak aslında filmi dikkatli izleyenler bunun çok yanlış bir benzetim olduğunu anlayacaklar. Bir virüsün doğuşundan itibaren kurtuluş sürecine kadar işleyen mükemmel bir yapım olmuş. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Outbreak film incelemesi özellikle Ebola gibi nitelendirildiği için pek ilgi çekmiyor. Ancak filmin tamamıyla farklı ilerlediğini ve filmin çok sağlam bir kadroya sahip olduğunu unutmamak gerekiyor. 

salgın film önerileri

12 Monkeys - Olmazsa Olmaz Salgın Film Önerilerimden


Arkadaşlarıma zorla izlettirdiğim mükemmel bir baş yapıt daha sizlerle. Bir adamın 1990'lı yıllara yolculuk etmesi yani zaman yolculuğu yapması filmi başlatıyor. Ancak dönem içi karışıklıklar ve salgın sebebiyle kendisini tam bir kaosun içinde bulan baş kahramanı delice şeyler bekliyor. İzlerken gerçekten keyif alacağınıza emin olabilirsiniz. Salgın film önerilerinde olmazsa olmazlarımdandır. 12 Monkeys film incelemesi yaparken diğer filmler kadar objektif olamıyorum. Kız o kadar tatlı ki nedense kendimi filmi izlerken 5 dakikada bitmiş gibi bir hissiyatla ortada buldum.

12 maymunlar filminin konusu nedir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder